Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Burgemeester gemeente Bedum sluit woning in verband met aanwezigheid drugs
Gepubliceerd op donderdag 12 juli 2018

Burgemeester gemeente Bedum sluit woning in verband met aanwezigheid drugs

Begin deze maand is op last van burgemeester Erica van Lente een woning aan de Noordwolderweg in Noordwolde gesloten. De sluiting van de woning is gebeurd op grond van de Opiumwet.

In het kader van een onderzoek naar verdovende middelen heeft de politie de woning onlangs doorzocht.  Hierbij is een hennepkwekerij aangetroffen . Dit bleek uit de politierapportage die de burgemeester heeft ontvangen.
 
“Dit soort activiteiten kan ik niet tolereren in een woonstraat midden in Noordwolde. Om  de overlast te stoppen en de loop op het pand door bijvoorbeeld telers, dealers of andere  bezoekers te stoppen, heb ik besloten de woning  tijdelijk, in dit geval voor drie maanden,  te sluiten. Dat is een ingrijpende maatregelen voor de eigenaren/bewoners. Maar de impact op de samenleving vind ik in dit geval belangrijker en zwaarwegender dan het individuele belang. De veiligheid in het algemeen en die van de omwonenden in het bijzonder staat bij mij voorop’’, aldus burgemeester Van Lente .

 
Poging inbraak Bedum en Onderdendam
Gepubliceerd op woensdag 30 mei 2018

Poging inbraak Bedum en Onderdendam

De afgelopen dagen zijn er meerdere pogingen tot inbraak geweest bij woningen in #Bedum en #Onderdendam. Onder andere bij een woning aan de Klaver in Bedum en ook bij woningen aan de Stadsweg in Onderdendam.

Bij alle woningen is het bij een poging gebleven. Denkt u er aan om met dit warme weer geen deuren of ramen open te laten als u uw woning verlaat. Ook niet als het maar voor vijf minuutjes is.

Mogelijk heeft u in de omgeving van deze straten ook iets bijzonders gezien of gehoord. Meldt u dit dan via 0900-8844 of via een PB.

Anoniem melden mag natuurlijk ook via: 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

 
Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde
Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2018

Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde

Zuidwolde - Bij een verkeersongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde is vrijdagmiddag 23 februari om 14:35 uur één persoon gewond geraakt. Brandweer Bedum, die snel ter plaatse was , kon direct terugkeren.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Beide auto's raakten fors beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft de toedracht van het ongeluk in kaart gebracht.

 
Bord kapot
Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2018

Bord kapot - Versplein Bedum

Tijdens oud en nieuw vond iemand het nodig om dit bord op het Versplein kapot te maken. Kosten nieuw bord met plaatsen € 200,-. Onnodige kosten. Kosten die we met elkaar moeten opbrengen, ook de sloper van dit bord.

Weet u wie dit bord gesloopt heeft dan zouden we het prijs stellen dat u dit meldt bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 zodat alle kosten op de sloper verhaald kunnen worden.

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 104 van 325

Gerelateerde artikelen

Advertisement
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM