Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Zomerplezier begint met loopfiets en skelter
Gepubliceerd op woensdag 29 april 2020

Zomerplezier begint met loopfiets en skelter

Buiten spelen is het meest gezond voor kinderen. Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien en de temperatuur stijgt, is het er dan ook echt de tijd voor. In de tuin of op het pleintje vermaken de jongsten zich al met bijvoorbeeld hun eerste loopfiets of heuse skelter. Krijg ze dan nog maar eens naar binnen.

Loopfietsjes zijn er in alle mogelijke uitvoeringen, voor zowel de kleinste jongens als de meiden. Als het kind eenmaal zelf vooruit kan komen met zijn of haar beentjes, raast het ermee door het huis of de tuin. En dat eindje naar de winkel lukt vaak ook prima (en dat scheelt sjouwen).

Bovendien biedt de loopfiets een goede oefening in het leren bewaren van het evenwicht, de basis voor het latere fietsen. De motoriek wordt flink aangesproken. Starks met en Herschel Kids rugzak op de rug naar school.
Bochten maken, sturen, benen gebruiken, zonder dat het nog hoeft te trappen.

Leuk: loopfietsen met Disney afbeeldingen

Ze zien er voor de kinderen geweldig aantrekkelijk uit. Loopfietsen met Disney afbeeldingen in alle mogelijke kleuren spreken de jongsten aan. Denk aan een groen exemplaar met als thema de Ninja Turtles of een Teletubbies loopfiets.

Er zijn ook prachtige houten loopfietsjes in verschillende tinten blauw en groen, die uitblinken in eenvoud en waar het kind alle kanten mee op kan. De velgen zijn dan weer in een andere kleur waardoor de fiets er kleurrijk uitziet.

Jarenlang plezier van een skelter

Is het kind graag buiten de loopfiets al wat ontgroeit dan is de skelter een geweldig vervoersmiddel om mee te spelen. Met zo’n GoKart skelter met een echte kuipstoel en een rond stuur vermaakt het kind zich de hele zomer lang. Vanaf ongeveer drie jaar tot aan een jaar of zes doet dit formaat skelter dienst. Daar heeft het kind dus jarenlang plezier van.

Voor de racers is er de Huffy Green Machine. Een gifgroen racemonster waar kinderen, zowel jongens als meisjes, allerlei toeren mee uit kunnen halen. Het is een driewieler met twee stuurhendels en kantelbare wielen. Vanaf ongeveer drie jaar jong kunnen kinderen hiermee racen, slidings maken en alle mogelijke wendingen. Ook deze skeltervariant staat garant voor wekenlang plezier. Vele zomers lang.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter