Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Wat zijn de beste koffie cups van 2021?
Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021

Wat zijn de beste koffie cups van 2021?

Mogelijk bezit jij op het moment over een koffiezetapparaat waarvoor je bepaalde capsules nodig hebt om koffie te kunnen zetten. Je zou dan bijvoorbeeld Lavazza cups aan kunnen schaffen, al moet dit natuurlijk wel compatibel zijn met de machine. Is dit niet het geval? Het is dan in principe beter om andere pods te kopen, zoals bijvoorbeeld de Dolce Gusto cups . Er zijn natuurlijk nog meer capsules verkrijgbaar op de markt, de keuze is namelijk echt reuze. In principe is dit voordelig, want het zorgt ervoor dat er zeker een bepaalde soort is dat jij lekker zult vinden. Toch zorgt het ook voor een nadeel, want het kan lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig zal dit artikel daarbij helpen, onderstaand vind je namelijk de beste koffie cups van 2021.

Nespresso Original Line
Nespresso cups doen het in principe altijd goed, maar dit geldt al helemaal voor de Nespresso Original Line capsules. Sterker nog, deze pods zijn echt een klasse apart in deze wereld. Het heeft wel een klein nadeel, je keuze aan pads is met een Nespresso namelijk relatief beperkt. Toch zul je hier niet heel veel last van hebben, wat vooral komt doordat de kwaliteit van de koffie echt enorm hoog is. Deze cups zullen een rijke koffiestijl produceren. Hierdoor zal de koffie een mildere smaak hebben, terwijl het ook zorgt voor meer volume. Deze peulen kunnen daarentegen geen echte espresso produceren, maar veel zal het ook niet schelen. Dit komt vooral doordat het een relatief kleine hoeveelheid koffie produceert.

Solimo Dark Roast
Wil je niet te veel betalen voor de cups? Het is dan zeker een aanrader om Solimo Dark Roast aan te schaffen. Dit is van het eigen merk van Amazon en heeft een enigszins milde smaak en ervaring, wat dus aangeboden wordt tegen een vrij lage prijs. De koffie van de Solimo Dark Roast pods zijn heerlijk, ze ruiken wat nootachtig en doen een beetje denken aan gekarameliseerde suiker. Daarnaast zullen deze capsules zorgen voor donkere smaken die toch niet overdreven zijn. Deze pod is dan ook zeker gemakkelijk te drinken, het zal voor de meeste personen daarom zonder twijfel een publiekstrekker. Als je echt van dark roast houdt dan zul je mogelijk wel een mindere liefhebber zijn van Solimo Dark Roast.

The Original Donut Shop Regular K-Cup
De Donut Shop Medium Roast is één van de meest populaire pods op de markt, wat je kunt zien aan de cijfers. Nadat je deze cups hebt geproefd zul je direct snappen waarom dit het geval is. De peulen bieden namelijk een brede aantrekkingskracht voor een goede prijs. Zet je voor het eerst een kopje van deze koffie? Je zult dan begroet worden door zwakke maar aangename aroma’s van pijptabak. De koffie is medium gebrand, hierdoor zijn de smaakprofielen lichtelijk donker. Ze zullen tonen van bakkerschocolade en geroosterde rogge bieden. De peulen hebben bovendien een medium body, dit eindigt met een zuivere nasmaak. Het zal geen aanhoudende bitterheid achterlaten.

Dunkin’ Donuts Original Blend Medium K-Cups
De Dunkin’ Donuts Original Blend doet denken aan de klassieke kop die je kunt drinken in een plaatselijke Dunkin-café. De aroma’s van deze koffie kun je vergelijken met aardse groenten, je zult vervolgens mooi overgaan naar smaken die je het best kunt omschrijven als donkere chocolade en nootmuskaat. Het valt niet echt op, maar de koffie van deze Dunkin’ Donuts cups hebben een subtiele helderheid. Dit gaat snel over in een samentrekkende nasmaak die je mond droog laat aanvoelen. Dit is in principe wel een nadeel van deze pods, maar je zult het dit vast waard vinden vanwege de heerlijke smaak.

 

Partner bijdrage. 

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter