Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Volgend jaar een lintje
Gepubliceerd op donderdag 09 november 2017

Twee dagen lang ontmoeten, gesprekken voeren en verstevigen van de zakelijke relaties. Dat gebeurde op de beursvloer van het Martiniplaza waar de ondernemers uit Bedum tijdens de Promotiedagen van het bedrijfsleven Noord-Nederland weer aanwezig waren.

Volgend jaar een lintje - Promotiedagen bedrijfsleven Noord Nederland plein Bedum

Op de eerste beursdag werd het openingsstartschot bij monde van burgemeester Van Lente gelost die stiekem had gehoopt op het doorknippen van een lintje. Aan deze wens voldoen de standhouders graag en daarmee is gelijk de openingsact voor de volgende beurs beklonken.

Het beursplein van Bedum was helemaal gevuld en bood ook nieuwkomers de gelegenheid zich te presenteren. De entree tot dit plein was een muzikale verrassing. Met zijn hippe en nostalgische muziek gaf Jazz DJ Timo Menkveld aanleiding om de standhouders op dit vintage plein te bezoeken.

Het ontmoeten en spreken van zoveel bezoekers, klanten en opdrachtgevers betekent hard werken en een goede verzorging is belangrijk. De standhouders waren dan ook content met de catering van horeca-ondernemer Gerrit Koning, die op zijn wijze bijdroeg aan het succes van deze beursdagen.

De deelnemende standhouders waren: Kenders Bouw, Gonnie Smit Hypotheekadvies, Administratiekantoor Woldendorp BV, Valkema Machinery BV, Gemeente Bedum, RD&I, Op Niehof, Dijkstra BHV Support, MKB Zorg, Van Dijk Keukens- en Interieurbouw, Duroflame Pelletkachels, Vaatstra BV, Total Geo Service Instruments, Groenvoorziening A.J. v.d. Werf BV, Autobedrijf Velting, VB Trailerbouw en ODN.

De Promotiedagen van het bedrijfsleven Noord-Nederland zijn goed bezocht en voor plein Bedum zijn de plannen voor een volgende editie alweer in gang gezet.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM