Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Slagerij ZUIDHOF in Bedum wordt Ambachtelijke Slager
Gepubliceerd op maandag 28 september 2015

Slagerij Zuidhof in Bedum is vanaf 23 september over gegaan als Ambachtelijke Slager.

De Ambachtelijke Slager is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

Slagerij ZUIDHOF  in Bedum wordt Ambachtelijke Slager

Dat betekent dat u bij De Ambachtelijke Slager altijd het beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Op de traditionele ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Kwaliteits als vanouds met de smaak van nu. Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van het heerlijke gekruide gehakt, de ouderwets lekkere saucijzen, het malse biefstukje tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten.  Dé kwaliteitsslager die verstand heeft van lekker eten.

Slagerij Zuidhof bestaat al sinds 1911. De broers Albert Pieter en Wilfred Peter zijn inmiddels de 4e generatie die de winkel runnen. Met een winkel in Bedum, waar Wilfred Peter de ambachtelijk slager is.  En in Middelstum is Slagerij Zuidhof al jaren een bekende leverancier van diervriendelijk gefokt vlees waarbij het welzijn van de dieren in een hoog vaandel staan.  De koeien en kalveren lopen het grootste gedeelte van hun leven in de weilanden rondom de boerderij en hebben zo een goed leven. Dat proeft u terug in de smaak van het vlees. De gebroeders maken, volgens traditioneel recept, ook zelf Groninger droge worst en leverworst. Daarvoor hebben ze al verschillende prijzen ontvangen.

NIEUW PRODUCT :  BOERENHOF VARKENSVLEES.

Ambachtelijke Slager Zuidhof heeft nog meer verrassingen voor de klant . vanaf heden is er BOERENHOF VARKENSVLEES .  Vlees voor de fijnproever.

Boerenhof varkens zijn afkomstig van Hollandse boerderijen. Hoewel u ook zonder verstand van de varkenshouderij een goed stuk vlees wel waardeert, leggen we u met liefde uit waarom wij als slagerij graag een kijkje in de stal nemen.

Varkens , die het naar hun zin hebben !
Onze Boerenhof Varkens scharrelen vrolijk door het hok. Het zijn varkens van het Pietrain ras. Ze hebben het goed bij onze boeren. Onze varkenshouders zijn familiebedrijven met liefde voor het vak en voldoen aan het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid en dierwelzijn centraal! Varkens hebben bijvoorbeeld een dag- en nachtritme, ze krijgen veel bewegingsruimte en vermaken ze zich met speeltjes. Daarnaast zijn ze gehuisvest in groepen, want het varken is een sociaal dier. Deze goede zorgen worden beloond met een gezonde vleesgroei.

Slagerij ZUIDHOF  in Bedum wordt Ambachtelijke Slager

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM