Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Slager Traiteur Thonny Teerling genomineerd voor 'Lekkerste grillworst van Nederland'
Gepubliceerd op maandag 15 januari 2018

Slager Traiteur Thonny Teerling in Bedum genomineerd voor Lekkerste grillworst van Nederland 

Begin januari was de eerste keuring van de grillworst. Tijdens de keuring, georganiseerd door de KNS, worden de grillworsten beoordeeld op inwendig en uitwendig aanzien, kleur, aanzien snijvlak, geur, smaak, samenstelling en consistentie. Er wordt zowel warm als koud gekeurd. 
 
De dag begon vroeg in Rijswijk om alles klaar te zetten voor de Grote Grillworsttest 2018. Met maar liefst 101 inzendingen een hele kluif voor de jury. De jury was op zoek naar de perfecte grillworst maar wat is een perfecte grillworst? Volgens de vierkoppige jury: “een robuuste worst met een echte grillsmaak. Een feestje in je mond.” 
 
De jury van de Grote Grillworsttest bestaat dit jaar uit drie bijzondere kenners en liefhebbers van worst. De jury van 2018 bestaat uit: slager Koos van Essen, SVO-docent Paul Bohté en acteur en kookgekken Hugo Kennis en Jasper Gottlieb.
 
Slager Koos won vorig jaar de Grote Grillworstets 2017. SVO-docent Paul Bothe is ervaren vakdocent bij SVO en jureert al voor de tweede keer bij de Grillworsttest. Hugo Kennis is chef bij tv-zender 24Kitchen waar hij programma’s maakt zoals Smaakpupillen, Grenzeloos koken en de Makkelijke Maaltijd on Tour. Ook presenteert hij samen met Jasper Gottlieb en zijn broer Marius Gottlieb ‘de Worsten van Babel’, een internetprogramma waarin met een dikke knipoog met eten wordt geëxperimenteerd
 
Op dinsdag 23 januari is de finalekeuring van de Grote Grillworsttest 2018. Op die dag worden de 10 genomineerde worsten opnieuw getest en nog eens kritisch geproefd. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 8 februari.
 
Uiteraard ligt er voor iedere klant een plakje grillworst klaar in de winkel om te proeven of die écht zo lekker is.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM