Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
banner-benu-apotheek-bedum.png
Scheiden? Regel het via een notaris-mediator
Gepubliceerd op woensdag 31 oktober 2018

Scheiden? Regel het via een notaris-mediator

Bij de keuze wie je scheiding gaat regelen, kijk je naar kwaliteit en naar de kosten. Scheiden in onderling overleg is geschikt voor mensen die hun scheiding zakelijk en redelijk ten opzichte van elkaar willen afhandelen.

Als notarismediator kan ik deskundig advies geven over de vermogensrechtelijke gevolgen van de scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan en over een eerlijke verdeling van het vermogen. Verder kan ik direct de noodzakelijke juridische documenten opstellen en passeren, zoals het echtscheidingsconvenant, de akte waarbij de gezamenlijke koopwoning (de akte van verdeling) aan een van de twee wordt toegedeeld en eventueel het testament aanpassen. Met andere woorden scheiden via een notarismediator heeft als voordeel dat alles onder een dak geregeld kan worden, dit bespaart tijd en hierdoor zal een echtscheiding minder kosten met zich mee brengen.

Meer weten over scheiden in onderling overleg of wat de kosten zijn om de scheiding via mij te regelen?  Maak vrijblijvend een afspraak op het servicepunt van Emmius Notarissen, gevestigd aan de Vlijt 2a te Bedum of kom even binnen lopen. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 13:00 uur tot 17:00 uur of op afspraak.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze andere vestigen (in Ten Boer, Delfzijl of Appingedam). U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-3021202 of maak een afspraak via onze website www.mijnemmiusnotarissen.nl.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM