Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Samen energie steken in ons dorp! Doe je mee?
Gepubliceerd op vrijdag 09 februari 2018

Samen energie steken in ons dorp! Doe je mee?

Energie besparen is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet. En voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van.

Als we samen optrekken, dan lukt het wel. We kunnen dan gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Bovendien levert samen inkopen kostenvoordeel op.

Daarom nodigen we iedereen in ons dorp uit voor een bijeenkomst over energiebesparing op maandag 12 februari om 20.00 bij Hotel ‘t Gemeentehuis.

Waarom energiebesparing?
Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast enkele tientallen euro’s lager uitvallen. Het is ook nog eens goed voor de verkoopwaarde van je huis, doordat je een beter energielabel krijgt. En het is ook nog goed voor het milieu!

Kom dus op 12 februari naar de dorpsbijeenkomst
In Bedum zijn de eerste initiatieven rondom energiebesparing al in ontwikkeling. Zo is er een groepje dorpsbewoners bezig met een onderzoek naar het opwekken van duurzame energie. Deze komende bijeenkomst is een vervolg op de eerdere verkenning/bijeenkomst op 8 november, waarbij dorpsbewoners aangaven enthousiast te zijn om gezamenlijk energie te besparen. Om acties van de grond te krijgen, zijn we daarom op zoek naar versterking! Nieuwsgierig? Kom dan 12 februari naar de dorpsbijeenkomst. Voor vragen kun je mij bellen op telefoonnummer 0620117775. Mailen kan ook via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Kijk ook op www.buurkracht.nl/buurkracht-groningen voor meer informatie.

 

Is overstappen naar een warmtepomp iets voor u?


Samen energie steken in ons dorp! Doe je mee?

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM