Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Samen bakken met kinderen
Gepubliceerd op maandag 23 maart 2020

Samen bakken met kinderen

Samen bakken
Zelfgebakken koekjes, versierde cupcakes en verse kruidcake. Super lekker en een hele leuke activiteit: bakken. Kinderen zijn er dol op, lekker samen knoeien en kliederen. Goed nieuws, want tijdens het bakken is dit natuurlijk toegestaan. Bakken met kinderen is hierdoor tijdens de vakantie of andere vrije dagen een gezellige bezigheid. Pak samen met je kinderen, nichtjes of buurtkinderen helemaal uit. Laat al je favoriete baksels door de kinderen versieren met de kleurrijkste en lekkerste versieringen. Waar je deze versiering vind? Bij Baktotaal Bouwhuis hebben ze alles wat je nodig hebt om te gaan bakken, van bakgereedschap tot eetbare glitters.

Eetbare strooisels en decoratie
Op de website van Baktotaal Bouwhuis heb je de keuze tot veel verschillende soorten eetbare strooisels en decoratie. Met de eetbare strooisel kunnen de kinderen helemaal los gaan, de keuze is reuze. Kies je voor eetbare glitters, chocolade schaafsel of eetbare confetti? De keuze is aan jou. Ben je van plan om een taart te bakken met een bepaald thema? Je vindt ook verschillende eetbare figuur decoraties. Denk hierbij aan de paashaas en kuikentjes, helemaal in het thema van Pasen. Daarnaast vind je eetbare decoraties van vlinders tot aan de verschillende boerderijdieren. Door de cupcakes, taarten of cak te versieren, komt het echt tot leven. Er zijn vast een paar kinderhandjes die je hier maar al te graag mee willen helpen.

Decoreer gereedschappen
Ga je echt all out? Dan zou je ook eens een kijkje kunnen nemen tussen de verschillende decoreer gereedschappen. Hier vind je verschillende gereedschappen waarmee je de taart nog extra kunt versieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitstekers, sjablonen en eetbaar schrijven. Laat alle kinderen hun naam schrijven met eetbare stiften of laat ze figuurtjes steken uit het koekjesdeeg. De manieren om de cupcakes, taarten en koekjes te versieren zijn eindeloos.

Online bestellen
Bestel al jouw favoriete strooisels en decoratie in één keer online en laat de kinderen kiezen. Neem een kijkje tussen het assortiment op de webisite van Baktotaal Bouwhuis . Je vindt hier gegarandeerd versiering die in de smaak valt bij de kinderen. Naast leuke eetbare strooisel en decoratie voor je cupcakes en taarten hebben ze hier ook alles wat je nodig hebt om te bakken!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter