Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Plein Bedum: de days after
Gepubliceerd op woensdag 16 november 2016

De ondernemers en Gemeente Bedum kijken terug op een goed bezochte promotiedagen tweedaagse op 8 en 9 november. De beursvloer was vol, zowel plein Bedum als het gehele Martiniplaza. De standhouders blikken terug. 

Plein Bedum - de days after - promotiedagen Noord Nederland

Waar de beursorganisatie Jort Kelder de aftrap van de Bedrijvendagen liet doen had plein Bedum wethouder Menne van Dijk voor dat doel uitgenodigd. Hij wenste de deelnemers en de Bedrijvenvereniging inspirerende en succesvolle dagen en deed vervolgens zelf een rondje op het gezellige beursplein waar Gerrit Koning de catering verzorgde.
De beurs werd gelijktijdig gehouden met de Amerikaanse verkiezingen en bood een goede gelegenheid om Max Westerman verslag te laten doen op de day after. De beursdeelnemers zijn inmiddels druk met hun relatiebeheer nu in hun days after. Ontmoeten, elkaar spreken en face-to-face zaken doen kon met bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van wonen: Feddema Architect, Van Dijk Keukens- en Interieurbouw, Duroflame Pelletkachels, Hoeksema Schilders en Vaatstra BV. Voor het aangaan van nieuwe of het versterken van bestaande relaties in de zakelijke dienstverlening waren RD&I, Op Niehof, MKB Zorg en Dijkstra BHV Support present. Voor nieuwe deelnemers als H. Bakker Isolatie en Valkema Machines bood deze beursvloer ook ruimte. Met Autobedrijf Velting, VB Trailerbouw/Nijwa en Olie Distributie Noord was dit jaar wederom de auto- transport- en oliebranche vertegenwoordigd. Twee spelers in een ander veld waren land-/bouwmeten en zorg voor groen. Met respectievelijk Total Geo Service Instruments en Groenvoorziening A.J. v.d. Werf was het aanbod van het Bedumer bedrijfsleven compleet. Jaarlijks geeft beurspleincoördinator Rob van der Werf bestaande en opkomende bedrijven in Bedum een kans zich te promoten.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM