Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Nice4us opent haar deuren in het oude centrum van Bedum
Gepubliceerd op donderdag 17 september 2020

Aan de Schoolstraat 4B in Bedum heeft afgelopen donderdag 10 september Nice4us haar opening gevierd. Bedum is weer een winkel rijker en wel één die gespecialiseerd is in Lingerie, Ondermode en Nachtkleding. Volgens de berichten van de eerste klanten tijdens de eerste openingsdagen een groot gemis in het dorp, sinds een oude bekende haar deuren sloot, Trico Smit. “ik ben zo blij dat ik hier weer op het dorp terecht kan voor dit soort dingen, geweldig!”, horen de dames van Nice4us de afgelopen dagen veelvuldig als reactie van klanten die langskomen.

Nice4us opent haar deuren in het oude centrum van Bedum 

Vlotte opening
We konden er niet aan kijken. Zo was het raam afgeplakt en zo was de winkel ook al open! “Het is inderdaad heel snel gegaan de afgelopen dagen en we hebben ons een slag in de rondte gewerkt, om dit te realiseren op deze korte termijn, maar het resultaat mag er zijn” zegt eigenaar Rita Westerman blij.

We kregen maandag 31 augustus de sleutel en hebben met man en macht alles op alles gezet om weer te kunnen ondernemen in deze bijzondere tijden van Corona/Covid-19. De winkel is licht en fris en oogt ruim door de indeling van de dames. Die een heel breed assortiment aanbieden, waarbij zowel heren en dames zich van onder tot boven kunnen kleden.

Waarom zo’n breed assortiment?
Rita en Marijke leggen uit dat dit voortvloeit uit de oorspronkelijke opzet van het bedrijf. Nice4us komt al sinds jaar en dag in senioren wooncomplexen, verpleeg- en verzorgingstehuizen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en de kop van Overijssel. In deze locaties organiseren wij dan een dagdeel een kledingmarkt, waarbij de ouderen in het complex of de aanleun de mogelijkheid hebben zelf weer kleding, schoenen of ondergoed uit te kiezen. Het geeft ze in veel gevallen een stukje eigenwaarde en zelfredzaamheid terug. Ze kunnen immers zelf weer kiezen wat ze wel en niet mooi vinden en waar ze zich prettig invoelen, ook omdat voor alle producten direct de goede maat bepaald kan worden doordat Nice4us een soort mobiele winkel is en daarmee hebben wij altijd al onze voorraad bij ons.
 
Dit jaar zou, Marijke, de dochter van Rita, starten met haar eigen regio maar door Corona liep alles anders. De huizen werden afgesloten van de buitenwereld en als familie mocht je niet meer naar binnen om de ouderen aldaar te bezoeken, laat staan als buitenstaander. Dit is een beeld wat voor ons nog niet is verzacht met de versoepeling van de maatregelen over de afgelopen maanden.

En dat vraagt om omdenken, want je hele bedrijf staat stil en daar waar de meesten weer ietwat op gang komen, is er voor ons al vanaf 2e week maart geen beweging meer, zicht op verbetering van de situatie.

Waarom dan een winkel?
De zomer over hebben wij in overleg met gemeenten uit de provincie in veel verschillende dorpskernen mogen opstellen met de kledingmarkt. Dit werd veelal heel positief ontvangen, maar bij een onstuimige dag is het lastig om 4 tenten van totaal 15 meter aan de grond te houden. Mede door deze reden hebben wij besloten dat dit voor de winterperiode geen haalbare kaart is en moesten wij opnieuw omdenken.

En zo geschiedde het, we zijn weer aan de tekentafel gaan zitten en de optie besproken tot het openen van een winkel, daarmee konden we in ieder geval de winter droog en beschut over.

Marijke woont in Bedum samen met haar man en 2 kinderen en wist van het leegstaande pand aan de Schoolstraat, waar voorheen Wolhuis Bedum in heeft gezeten. Het gesprek met de verhuurder werd gestart en de 31e augustus hadden we een overeenkomst bereikt, waarna we aan de slag konden met de inrichting voor de winkel en donderdag 10 september open zijn gegaan.

De winkel richt zich ondanks het brede assortiment hoofdzakelijk op ondermode en nachtkleding voor zowel heren als dames en Lingerie. Er is dan ook een gehele wand in gebruik voor enkel BH’s in een variëteit van modellen, kleuren en maten van 70A tot maar liefst 120G. En daarnaast verwachten de dames vanaf eind oktober ook verschillende prothese BH’s te voeren in hun collectie.  De merken die gevoerd worden zijn heel bewust gekozen op een combinatie van prijs en kwaliteit.

Nice4us opent haar deuren in het oude centrum van Bedum 

Na een heel uitdagend seizoen in 2020 hopen de dames van Nice4us dan ook dat ze de winkel ook na de winter kunnen doorzetten in Bedum en heel veel mensen mogen begroeten en kunnen helpen aan de Schoolstraat 4B.

 

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter