Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Melkwagen vergat tankklep te sluiten. Room over de Gele Klap en omgeving. Spekglad!
Gepubliceerd op woensdag 11 mei 2016

Zaterdag 7 mei heeft een melkwagen melk verloren,  waardoor het kruispunt bij de Gele Klap, op de Stationsweg spiegelglad geworden is.

Melkwagen vergat tankklep te sluiten. Room over de Gele Klap en omgeving. Spekglad! 

Een fietser was lichtgewond geraakt als gevolg van een val door het gladde slagroom op de weg. Voorbijgangers hebben adequaat gehandeld door hulp te bieden en het verkeer te regelen.

De politie was aanwezig om het kruispunt af te zetten in afwachting van de gemeente om alles schoon te maken. Ook later vielen er nog bijna wat fietsers. De gemeente kon het vette goedje niet van de weg spuiten. Met als gevolg dat er zand gestrooid moest worden. De afgelopen dagen kon je nog steeds de zure melk ruiken. Het stinkt er gewoon !

Op een vraag van een inwoner van Bedum "als het begint te regenen , kan het weleens erg glad worden" antwoord wethouder Jan Willem van der Kolk dat het bij Openbare Werken onder de aandacht is gebracht. Men houdt de vinger aan de pols.

De oorzaak was een klep die open stond bovenop de tank. Toen de chauffeur remde ging er wat overheen. 34000 liter kan er in, maar  ongeveer 40 tot maximaal 100 liter ging verloren aldus een getuige en de chauffeur. Wel werd het witte goedje verspreid door banden.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM