Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
banner-benu-apotheek-bedum.png
Levenstestament: goed voorbereid op onverwachte situaties
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2018
Levenstestament- goed voorbereid op onverwachte situaties. Emmius Notarissen in Bedum.
 
Wie regelt uw zaken als u niet in de gelegenheid of in staat bent om uw eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door een ongeluk of een geestelijke of lichamelijke ziekte. Voor die gevallen kunt u een persoon die u vertrouwt de bevoegdheid geven uw zaken te regelen. U kunt dit bij Emmius Notarissen vastleggen in een levenstestament. Een levenstestament is niet alleen interessant voor oudere mensen. Ook voor jongere mensen en ondernemers is een levenstestament belangrijk.
 
In het levenstestament kunt u iemand machtigen die namens u uw administratie regelt, bijvoorbeeld het betalen van rekeningen, het beheren van uw sociale mediaaccounts of het verkopen van uw woning of andere bezittingen. Ook kunt u in een levenstestament bepalen wie uw persoonlijke belangen behartigt, bijvoorbeeld opname in een verpleegtehuis en ook is het mogelijk om uw medische wensen op te nemen in uw levenstestament.
 
Een levenstestament bevat úw wensen. In overleg met één van de (kandidaat)notarissen bij Emmius Notarissen kunt u meer dan bovenvermelde situaties/wensen in uw levenstestament regelen. Wij luisteren naar uw wensen, ondersteunen u bij het maken van keuzes voor uw levenstestament en zorgen ervoor dat uw levenszaken juridisch juist worden geregeld. Maak vrijblijvend een afspraak op het servicepunt van Emmius Notarissen, gevestigd aan de Vlijt 2a te Bedum of op een van onze andere vestigingen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-3021202.
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM