Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Laat jouw bloemen bezorgen
Gepubliceerd op maandag 23 maart 2020

Laat jouw bloemen bezorgen

Bloemen laten bezorgen
Soms wil je graag iets meer tijd besteden aan een bepaald persoon of een bepaalde situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je nichtje dat zojuist haar rij examen heeft behaald. Je drukke baan, het gezinsleven en het huishouden zorgen er alleen voor dat er niet altijd genoeg tijd is om persoonlijk bij deze persoon langs te gaan. Herken jij jezelf in deze situatie? Wij ervaren zelf ook hoe vervelend dit kan zijn. Toch is het mogelijk om deze persoon te verrassen, je kunt bijvoorbeeld online bloemen bestellen en deze laten bezorgen bij de desbetreffende persoon. Het kost niet veel tijd en is erg gemakkelijk. Door bloemen te laten bezorgen kun je de ontvanger laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het bestellen en laten bezorgen van een boeket bloemen is een klein gebaar, maar zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. Verras nu nog je partner, moeder, buurman, tante of bijvoorbeeld je collega met dit vrolijke gebaar.

Bloemen met een persoonlijke boodschap
Ondanks dat het misschien leuker was geweest om de bloemen zelf bij deze persoon af te geven, kun je wanneer je de bloemen laat bezorgen dit ook persoonlijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijke boodschap op een kaartje dat bij de bloemen wordt toegevoegd. Kies een leuke kaart uit een laat de desbetreffende persoon weten dat je met ze meeleeft of aan ze denkt. Bij de partij Regiobloemist is het ook mogelijk om aan de bos bloemen nog een extra cadeautje toe te voegen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een teddybeer. Door de bloemen iets extra’s mee te geven zorg je voor een mooi, persoonlijk gebaar. Weet jij bijvoorbeeld dat de ontvanger dol is op bonbons? Dan zijn deze gemakkelijk online toe te voegen. Waar je ook voor kiest, je weet zeker dat de ontvanger verrast zal zijn.

Online bloemen bestellen
Kies online een passend boeket en laat de bloemen bezorgen op het juiste adres. Bij Regiobloemist vind je een ruim assortiment met verschillende soorten bloemen en boeketten. Wanneer je hier online voor 23:59 je bestelling plaatst, wordt het boeket de volgende dag al geleverd. De bestelling wordt doorgegeven aan de bloemist in de regio van de ontvanger. De regionale bloemist zorgt dat het boeket samengesteld wordt en klaargemaakt voor verzending. De bezorger doet er vervolgens alles aan om het boeket persoonlijk af te geven, dat is natuurlijk wel zo leuk. Je profiteert van een 7 dagen versgarantie op de bloemen van Regiobloemist, hierdoor heeft de ontvanger minimaal 7 dagen volop plezier van de bloemen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter