Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kijk in atelier van Slagerij Thonny Teerling tijdens de Dag van de Slager XXL
Gepubliceerd op maandag 08 mei 2017

Tijdens de Dag van de Slager XXL die plaatsvindt van 11 tot en met 13 mei is ons ‘atelier’ geopend op zaterdag 13 mei om onze kunsten te laten zien. Voor dag en dauw staan wij op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren.

Kijk in atelier van Slagerij Thonny Teerling in Bedum tijdens de Dag van de Slager XXL 

Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2017 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.

Tijdens de Dag van de Slager is ons atelier niet alleen geopend om vlees, vleeswaren of maaltijden te kopen maar zijn er ook de volgende activiteiten:

10.00-11.00  Demonstratie uitbenen ½ varken
11.00-12.00  Barbecueproeverij
13.00-14.00  Demonstratie uitbenen ½ varken
14.00-15.00  Barbecueproeverij

Over de Dag van de Slager
Tijdens de Dag van de Slager XXL bieden alle deelnemende slagers hun klanten en andere geïnteresseerden, een kijkje in zijn/haar atelier. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).

Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen. Zie ook http://www.dagvandeslager.nl/.

Over Slagerij Thonny Teerling
Slagerij Thonny Teerling is een ambachtelijke eetwinkel die werkt met eerlijke en heerlijke producten. Al sinds 1992 is de slagerij gevestigd in het oude hart van Bedum. Dit jaar 25 jaar!

Specialiteiten van de slagerij zijn de huisgemaakte producten die zowel in de eigen worstmakerij als in de eigen keuken worden geproduceerd. Daarnaast richt de slagerij zich op catering zoals barbecue, hapjesschalen en salades.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM