Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Is een sim only abonnement de goedkoopste manier van bellen?
Gepubliceerd op dinsdag 16 juni 2020

Is een sim only abonnement de goedkoopste manier van bellen?

Heb je een abonnement waarbij je jouw smartphone gratis hebt gekregen? Dan betaal je maandelijks flink voor het gebruik van ervan. Gebruik je de inhoud van jouw abonnement niet volledig? Dan is het natuurlijk zonde om hier zoveel voor te betalen. Gelukkig kan het tegenwoordig ook goedkoper. Je kunt namelijk een sim only abonnement afsluiten. Heb je nog niet eerder zo’n abonnement gehad? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd of dit ook de goedkoopste manier van bellen is. Volgens Goedkoopste-simonly.com is dit wel degelijk het geval. We vertellen jou hieronder waarom dit volgens ons zo is.

Waarom is sim only goedkoper?
Het is natuurlijk hartstikke mooi wanneer je een smartphone krijgt bij een abonnement. Toch kleeft hier ook één groot nadeel aan: de maandelijkse kosten. Bij sim only heb je hier geen last van. Je sluit hierbij namelijk een abonnement af zonder toestel. Heb je nog een goedwerkende telefoon die nog wel een tijdje mee kan? Dan is het natuurlijk zonde om een nieuwe te kopen. Indien het een simlockvrij toestel betreft, kun je er een kaartje met sim only abonnement in stoppen. Je hoeft in dat geval geen nieuwe telefoon te kopen en je bespaart ook nog eens op jouw maandelijkse kosten. Indien het toestel niet simlockvrij is kun je dit bij de provider regelen.

Vergelijk sim only abonnementen met elkaar
Een sim only abonnement mag dan wel de goedkoopste manier van bellen zijn, dit betekent niet dat de kosten hiervoor ook overal hetzelfde zijn. Nee, want bij de ene aanbieder betaal je aanzienlijk minder voor sim only dan bij de andere partij. Sluit daarom nooit klakkeloos een sim only abonnement af. Indien je dit wel doet, betaal je waarschijnlijk onnodig veel voor het gebruik van jouw toestel. Maak daarom altijd eerst een vergelijking tussen sim only abonnementen . Op deze manier weet je binnen de kortste keren wat in jouw geval het goedkoopste sim only abonnement is. Alleen op deze manier is een sim only abonnement de goedkoopste manier van bellen.

Partner bijdrage 

 

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter