Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
ING - servicepunt van BRUNA naar Primera de Gele Klap
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2017

ING - servicepunt van BRUNA naar Primera de Gele Klap

Na een grote interne verbouwing is onlangs PRIMERA  De Gele Klap heropent. Primera de Gele Klap, gevestigd aan de Herestreek 1 heeft een groot assortiment tijdschriften, tabak, boeken , wenskaarten en kantoorartikelen.

In de vernieuwde winkel bevindt zich het ING - servicepunt voor bankzaken. Dit was voorheen gevestigd in BRUNA Grotestraat. Die is daarmee gesloten. Pinautomaat buiten was reeds enkele weken eerder weggehaald, maar nu is de pinautomaat binnen ook weggehaald. En later dit jaar zal ook de postbussen verhuizen naar Primera. Zoals bekend zal BRUNA aan het einde van 2017 sluiten.

In Primera De Gele Klap , kunnen de klanten bij het ING servicepunt veel bankzaken zelf regelen. Geld opnemen tot 10.000 euro of storten tot 15.000 euro. Een medewerker staat klaar om te helpen bij het openen van een rekening of voor het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief.

De klanten reageren enthousiast over de complete nieuwe ruime inrichting. Hiermee is Bedum te feliciteren! Het is wel een aderlating voor het centrum. Ooit waren er plannen om alle supermarkten en winkels te concentreren in het centrum, maar na eerder vertrek van Kruidvat en nu ING servicepunt lijkt het erop dat het winkelaanbod rondom de JUMBO vestiging aan de westkant van Bedum meer aandacht krijgt.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM