Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Gratis testamenten check bij Emmius Notarissen in Bedum
Gepubliceerd op vrijdag 02 maart 2018

Gratis testamenten check bij Emmius Notarissen in Bedum

Langstlevende testamenten houden niet altijd in dat de langstlevende echtgenoot automatisch bevoegd is om bijvoorbeeld de woning alleen te verkopen. Voorkom problemen en laat bij ons kosteloos uw testament checken! Ook helpt een goed testament om bij overlijden belasting te besparen.

Soms wordt gekozen voor een testament dat uitgaat van het verschuiven van erfbelasting in plaats van besparing. Reden hiervoor kan zijn dat het geld ‘vastzit’ in een huis of in beleggingen, dit kan bijvoorbeeld geregeld worden middels een zogenaamde tweetrapstestament. Het betalen van erfbelasting wordt dan verschoven tot na het overlijden van langstlevende.

Ook kan het fiscaal gunstig zijn om naast de kinderen ook de kleinkinderen te laten erven. Een kleinkind kan van een grootouder een bedrag van ruim 20.000 euro belastingvrij erven als deze een legaat opneemt in zijn of haar testament.
 
Wilt u meer weten wat in uw situatie mogelijk is of dat uw testament nog up to date is, maak dan vrijblijvend een afspraak op het servicepunt van Emmius Notarissen, gevestigd aan de Vlijt 2a te Bedum of kom even binnen lopen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 13:00 uur tot 17:00 uur of op afspraak.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze andere vestigen (in Ten Boer, Delfzijl of Appingedam). U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-3021202.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM