Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Gemeente Het Hogeland wil stekker uit VVV Bedum trekken
Gepubliceerd op vrijdag 01 mei 2020

Gemeente Het Hogeland wil stekker uit VVV Bedum trekken

Steeds meer Bedumers verlangen terug naar de gemeente Bedum.

De laatste jaren is de VVV in Bedum erg actief, zichtbaar en succesvol. Ze waren zelfs bezig met een nieuwe VVV winkel op een prominente plek aan het Boterdiep in Bedum. Maar nu de VVV in Bedum gedwongen moet samengaan met stichting Promotie Waddenland is de kans groot dat de VVV winkel in Bedum definitief verdwijnt. Als VVV Het Hogeland-Bedum geen eigen plek behoudt, dan moeten ze er mee stoppen. Een aderlating voor alle Bedumers, horeca en toeristen.

Vanaf 1 januari 2021 is er in de gemeente Het Hogeland nog maar plaats voor één toeristische marketingorganisatie. VVV Het Hogeland-Bedum en Stichting Promotie Waddenland onderzoeken samen hoe deze nieuwe organisatie vorm gaat krijgen. De nieuwe toeristische marketingorganisatie is van, voor en door ondernemers. Daarom is er op vrijdag 1 mei een digitale uitvraag gestart bij toeristisch ondernemers in Het Hogeland.

Voor en door ondernemers
De uitvraag onderzoekt welke speerpunten de nieuwe organisatie volgens de ondernemers zou moeten hebben. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt bij het vormgeven van de nieuwe organisatie. Vanaf half mei gaan VVV Het Hogeland - Bedum en Stichting Promotie Waddenland aan het werk om een plan te schrijven voor de nieuwe organisatie. Op 1 januari 2021 gaat de nieuwe organisatie van start.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter