Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Fleurop bloemisten reiken bloemencadeau Nationale Postcode Loterij uit
Gepubliceerd op vrijdag 01 juni 2012

‘Fleurigste elftal’ ophalen bij Fleurop bloemist.

Komende dagen worden er in Gemeente Bedum, Middelstum en Stidswerd in totaal 1285 Oranje Boeketten uitgedeeld bij Bloemenhuis Balkema voor de Nationale Postcode Loterij.

In de aanloop naar het EK Voetbal 2012 krijgen alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij een ‘fleurig elftal’ bloemen cadeau. In totaal worden ruim twee miljoen bosjes bloemen door heel Nederland verspreid. Heeft u bericht van de Postcode Loterij ontvangen dat u dit bloemenelftal cadeau krijgt? Dan kunt u terecht bij uw lokale Fleurop bloemist (naam en adres vermeld in het bericht dat u thuis ontving). 
 
Grootste opdracht ooit
Iedereen die in de maand april meespeelde met de Postcode Loterij krijgt een bosje bloemen. Deze bloemen zijn afkomstig van duurzame kwekers. De deelnemers krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun bloemencadeau van 31 mei tot en met 2 juni en van 7 tot en met 9 juni kunnen ophalen bij een bloemist bij hen in de buurt. Deze eenmalige actie van de Postcode Loterij is de grootste opdracht voor de Nederlandse bloemenmarkt ooit. In totaal werken 33 gerberakwekerijen (zie foto) en ruim 900 Fleurop bloemisten aan mee.

Gerberakweker Mike Lansbergen 
Fotobijschrift: Meer dan een kwart van de Nederlandse huishoudens ontvangt volgende week van de Postcode Loterij een bosje bloemen. Gerberakweker Mike Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker heeft een groot deel van deze gerbera’s gekweekt (Diederik van der Laan / Photo Republic).

Fleurop
Fleurop bezorgt in Nederland al 90 jaar, sinds 1921, bloemen met een boodschap. Fleurop Interflora Nederland is de grootste bloemenverzendorganisatie van Nederland. Er zijn 1.250 bloemisten in Nederland aangesloten. Wereldwijd zijn dat er 50.000. Via Fleurop Interflora worden jaarlijks miljoenen boeketten over de hele wereld verstuurd. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.
 
Nationale Postcode Loterij
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,5 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op gemiddeld 500.000 prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 85 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 3,5 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun. Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM