Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Emmius Notarissen gaat zich in Bedum vestigen
Gepubliceerd op maandag 01 januari 2018

Emmius Notarissen gaat zich in Bedum vestigen

Na een periode van afwezigheid krijgt Bedum weer een notariskantoor. In het voormalige pand van notaris Wortelboer aan de Vlijt 2 A zal een gedeelte worden ingenomen door Emmius Notarissen. Met vestigingen in Appingedam, Delfzijl en Ten Boer zal er een helpdesk worden ingericht, die op 15 januari open gaat. Voorlopig 's middags van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot  17.00 uur.

De eerste contacten voor een vestiging in Bedum werden gelegd tijdens de Consumentenbeurs van dorpsbelangenvereniging APB Bedum en BvgB, die in juni 2017 werd gehouden in een grote tent bij de sporthal. De presentatie van Emmius Notarissen krijgen nu een vervolg in een nieuwe vestiging.

Emmius Notarissen - Jouw notaris in Appingedam, Ten Boer en Delfzijl  en straks dus ook in Bedum.
Bij de notariskantoren van Emmius Notarissen staan wij voor je klaar om je van dienst te zijn met al jouw notariële en juridische zaken. Omdat wij echte plaatselijke notarissen zijn, kennen wij de bijzonderheden uit de regio. Wij begrijpen dan ook als geen ander waar wij je mee kunnen helpen en nemen de tijd om je te ondersteunen bij zaken aangaande het familie- en/of ondernemingsrecht.

Wil je bijvoorbeeld trouwen onder huwelijkse voorwaarden, een samenlevingscontract, of ben je van plan een huis te kopen? Heb je plannen een eigen bedrijf te starten, of staat er een bedrijfsovername in de planning? Heb je vragen omtrent het agrarisch recht? Onze medewerkers bij de kantoren in Appingedam, Ten Boer en Delfzijl en straks dus ook in Bedum zijn je graag van dienst.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM