Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Eervolle vermelding Slager Traiteur Thonny Teerling bij Grote Grillworsttest 2018
Gepubliceerd op maandag 12 februari 2018

Slager Traiteur Thonny Teerling uit Bedum heeft een eervolle vermelding behaald bij de vakwedstrijd om de Grote Grillworsttest. Op 8 februari 2018 kreeg Thonny Teerling de bijbehorende prijs uitgereikt door 24-Kitchen chef én juryvoorzitter Hugo Kennis in het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. ”Een grillworst met een mooi aanzien en zeer smakelijk”, zei de jury over deze worst.

Eervolle vermelding Slager Traiteur Thonny Teerling bij Grote Grillworsttest 2018

Grillworst is onbetwist het omfietsproduct van de slager, een favoriet van veel consumenten. 101 slagers zonden hun grillworst in voor deze vakwedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagers. 

Keurslager Han Braamskamp uit Rolde is de winnaar van de Grote Grillworst test. Keurslager Rien Baas uit Leerdam behaalde de tweede plaats. Peter Tap van Keurslagerij Muilwijk uit Ameide werd derde.
 
De jury van de Grote Grillworsttest 2018 bestaat uit juryvoorzitter Hugo Kennis, bijgestaan door Jasper Gottlieb (samen met broer Marius vormen zij het beruchte kooktrio Worsten van Babel), Keurslager Koos van Essen (winnaar 2017) en Paul Bohté (namens SVO vakopleiding food). Wat maakt een goede grillworst? “Goede verse grondstoffen en goede kruiding is meer dan genoeg”, aldus de jury.

Tijdens de voorronde op 11 januari zijn er tien finalisten geselecteerd. Op 23 januari boog de jury zich over deze tien inzendingen die zowel koud als warm werden gekeurd in de finalekeuring. De producten zijn gekeurd op alle aspecten die te maken hebben met ‘uitwendig aanzien en kleur’, ‘aanzien snijvlak en inwendige kleur’, ‘geur en smaak’ en ‘samenstelling en consistentie’.

Mysteryshopping was ook onderdeel van de finalekeuring. Deze consumentenaankopen zijn op bovengenoemde aspecten vergeleken met de wedstrijdinzending. Een grillworst die wint moet een constante kwaliteit hebben. Om die reden is de mysteryaankoop in deze ronde een goede graadmeter.

Overzicht van de overige finalisten in willekeurige volgorde

  • Ambachtelijke slagerij Dennis van de Ven uit Schijndel
  • Slagerij Lotgering uit Bunnik
  • Slagerij van Tilburg uit Sliedrecht
  • Slagerij C. Verhoef uit Almere
  • Slagerij van de Weg uit Oosterwolde
  • Wilbrink Uw Slager uit Beekbergen
  • Slager Traiteur Thonny Teerling uit Bedum

Slager traiteur Thonny Teerling
Slager traiteur Thonny Teerling staat al vanaf 1992 synoniem voor lekker. Het assortiment is huisgemaakt. Slagerij Teerling biedt vers vlees, fijne vleeswaren, maaltijden, specialiteiten en ambachtelijke worstsoorten uit eigen worstmakerij.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM