Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Droom jij al over je vakantie?
Gepubliceerd op woensdag 03 juni 2020

 Droom jij al over je vakantie?

Het is koffiedikkijken of we deze zomer enigszins comfortabel naar het buitenland kunnen afreizen om er vakantie te vieren. Dat neemt niet weg dat we er best over mogen fantaseren. Immers; voorpret geeft al enigszins ontspanning.

Dus dromen we van flaneren over subtropische boulevards in zomerse jurkjes met een stijlvolle MYOMY -tas over de schouder of wandelend in korte broek met een dandy strohoed op ons bruinverbrande hoofd.

Fantaseren we over kanotochten over Schotse rivieren, luie uurtjes op een Franse camping of fikse wandeltochten door Zweden. Maar eerlijk is eerlijk, wie durft zijn of haar reistas al van zolder te halen?

We zoeken vooralsnog massaal in eigen land de natuur op

Vooralsnog lijkt er in juli meer duidelijkheid en misschien wel meer mogelijk. Op dit moment koersen veel mensen nog op een vakantie in eigen land. Bootjes worden gretig gereserveerd, campers klaar gemaakt voor vertrek.

Als het vakantiegeld deze periode binnenstroomt, zal er zo mogelijk een boost aan boekingen volgen. Met of zonder eigen toilet en douche. We hebben nog een aantal weken te gaan totdat de vakantiedagen zich aandienen. In de tussentijd kunnen we ons bij zonnige dagen vermaken in parken en bossen, langs stranden en in de duinen. We zoeken massaal de natuur op, maar hebben ons aan de RIVM-maatregelen te houden. Wat overigens niet in alle gevallen altijd meevalt.

Met een Herschel rugzak de paden op en de lanen in

Wie het zekere voor het onzekere neemt, gaat deze zomer in eigen land op pad. Herschel rugzak op en wandelen maar. Of met een flinke fietstas de paden op en de lanen in. Niemand kan voorspellen hoe dat eruit gaat zien, maar een Staycation lijkt zo gek nog niet.

Wens je toch voor het buitenland te kiezen en er meer van willen maken dan het slechts bij dromen te laten, dan is het belangrijk de berichtgeving over open grenzen, maatregelen in het land van bestemming en de doorreismogelijkheden goed in de gaten te houden. Je wilt in dit geval niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

 

Partner bijdrage

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter