Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
banner-benu-apotheek-bedum.png
De online erfenis, leven na de dood
Gepubliceerd op dinsdag 05 maart 2019

De online erfenis, leven na de dood  - Emmius Notarissen
 
Als je ergens niet over wilt nadenken, is het wel de tijd dat je er zelf niet meer bent. Toch is het belangrijk om onder andere je online erfenis goed te regelen. Want als je niets regelt, blijf je op het internet gewoon bestaan ook na je overlijden.

Nabestaanden kunnen niet zo eenvoudig je account verwijderen of wijzigen als ze niet in het bezit zijn van je accountgegevens. Dit kun je dus beter van te voren regelen en wel door aan je testament een lijst te hechten waarop je aangeeft aan welke sociale media je deelneemt en welke e-mailaccounts je gebruikt. Zodat je nabestaanden, dan wel een door jou aangewezen (Social Media) executeur, jouw online leven regelen als jij er niet meer bent.

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak op het servicepunt van Emmius Notarissen, gevestigd aan de Vlijt 2a te Bedum of kom even binnen lopen. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 13:00 uur tot 17:00 uur of op afspraak. Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze andere vestigen (in Ten Boer, Delfzijl of Appingedam). U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0503021202 of maak een afspraak via onze website www.mijnemmiusnotarissen.nl.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM