Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Daarom ga je voor een strandvakantie naar Andalusië
Gepubliceerd op woensdag 11 maart 2020

Daarom ga je voor een strandvakantie naar Andalusië

Veel mensen kiezen jaarlijks voor een strandvakantie. Of het nu gaat om een Waddeneiland of een tropisch eiland heel ver weg. Vakantie staat voor strand en zee.

De mooiste stranden ter wereld? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. De een houdt van uitwaaien op een Hollands strand en kiest voor het Noordhollandse Bergen of een Fries eiland. Een ander heeft er een flinke vliegreis voor over en kiest voor Bali, Cuba of het Zuid-Spaanse strand van Andalusië .

Overeenkomsten zijn er ook. Wie kiest voor een strandvakantie wenst veelal veel zon, zwemmen in zee en je tegoed doen aan lekker eten en een wijntje uit een wijnkoelkast in je appartement of vakantiehuis.

Om bij Andalusië te blijven geven we je hier 7 redenen om een vakantie naar deze Zuid-Spaanse regio te boeken. Want daar zit werkelijk alles in wat je van een strandvakantie wenst. 

1. Lekker warm
Andalusië is de warmste én zonnigste regio van Spanje.

2. Prachtige Steden
Sevilla en Malaga zijn prachtige steden om te bezoeken, met eveneens idyllische dorpjes rondom.

3. Lekker eten
Volgens insiders komen de typisch Spaanse tapas hier vandaan. Kleine Spaanse hapjes waar je je dagelijks aan tegoed kunt doen. Heel smaakvol en heel gevarieerd.

4. Veel cultuur
Omdat deze streek lange tijd door de Arabische Moren is overheerst, tref je daarvan een rijke culturele erfenis. Verschillende forten en moskeeën zijn te bezoeken.

5. Afwisselende natuur
Een wandelvakantie in Andalusië is aan te raden. Er is een schitterende natuur en je kunt er behalve in de natuur en op de stranden wandelen, zelfs een dagje skiën in de Sierra Nevada.

6. Geschikt voor camper-rondreis
Wie een camper heeft of wil huren zou eens moeten overwegen in Andalusië een rondrit te plannen. Er is een grote diversiteit in het landschap, er zijn prachtige steden en dorpen en aan de kust is het geweldig kamperen. Of kies voor een luxe vakantiehuis Malaga !

7. Zonnige stranden
Deze tekst begon met het strand en daar sluiten we dan ook mee af. Stranden van Andalusië zijn prachtig en de mooiste tijd om er een strandvakantie te boeken is tussen mei en half oktober. Het is er warm, zonnig en er valt nauwelijks regen. En wat dacht je van uren flaneren in je mooiste zomerse outfit met je Ted Baker tas , langs de vele boulevards. Need we say more.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter