Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Breng de nacht door met je bakker!
Gepubliceerd op maandag 03 oktober 2016

Breng de nacht door met je bakker! Beleef het zelf bij Bakkerij Hoekstra.

Beleef het zelf bij Bakkerij Hoekstra.

Ben je nieuwsgierig naar wat er ’s nachts in een bakkerij gebeurt? Heb je een bakker weleens het deeg van je eigen boterhammen zien kneden? Zou je graag eens in de ovens van een bakkerij in vol bedrijf kijken? Breng dan de nacht door bij je bakker! Vrijdag 7 oktober aanstaande opent bakkerij hoekstra haar deuren voor publiek vanaf 19.00 tot 24.00. Je bent van harte welkom.

Als de meeste mensen nog slapen, is de ambachtelijke bakker al hard aan het werk. Hij staat op voor dag en dauw om ervoor te zorgen dat zijn klanten kraakvers brood kunnen proeven zodra de winkel open gaat. Middenin de nacht worden de degen gekneed, de ovens opgestookt en de lekkerste dingen gebakken. Een ambachtelijke bakkerij is een wereld op zich. Terwijl jij je nog een keertje lekker omdraait, komen hier onder de handen van onze bakkers de mooiste producten tot stand.

Dit jaar maken wij ook van de gelegenheid gebruik om ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl te introduceren. Dit is het begin van een aantal veranderingen die uiteindelijk een compleet nieuwe winkel zal opleveren.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar die nachturen in een bakkerij, opent bakkerij hoekstra in de avond en nacht van 7 op 8 oktober haar deuren. Vanaf vrijdagavond 19.00 tot 24.00 ben je van harte welkom om de nacht te komen doorbrengen met je bakker. Tijdens deze nacht kun je zien hoe je bakker zijn degen kneedt. De warmte van de ovens voelen. De heerlijkste geuren opsnuiven tijdens het bakproces. En uiteindelijk natuurlijk van die verse broodjes proeven of je bakker helpen om zijn mooiste taarten af te werken.

Natuurlijk is het ook bij uitstek het moment om al je vragen over onze producten persoonlijk te stellen. We vertellen je met plezier over iedere stap tussen het graan op de akker en onze producten in de winkel. Wil je weten welke grondstoffen wij gebruiken? Wat het verschil is tussen diverse graansoorten? Of waarom deeg eerst moet rijzen voordat het de oven in kan? We delen onze kennis graag!

Kom ons ambacht zien, ervaren, proeven en beleven en breng de nacht door bij Bakkerij Hoekstra.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM