Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bike Totaal Kuiper is Beste Bike Totaal winkel 2010
Gepubliceerd op woensdag 06 oktober 2010

BEDUM – Vele consumenten hebben Bike Totaal Tweewielercentrum Kuiper in Bedum het hoogst gewaardeerd in de verkiezing Beste Bike Totaal winkel 2010. Met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,89! heeft Bike Totaal Kuiper van alle 175 Bike Totaal winkels gewonnen.

Bike Totaal Kuiper is Beste Bike Totaal winkel 2010

In het bijzonder scoorden kwaliteit, service, assortiment en personeel hoge punten. De interne Bike Totaal winkelstrijd is onderdeel van de verkiezing Beste Winkelketen van Nederland 2010. Op 4 oktober wordt bekendgemaakt of ook de 175 Bike Totaal winkels als winkelketen het meest worden gewaardeerd door de Nederlandse consument.

Het meest gewaardeerd werden de werkplaats, de winkel en het personeel, zowel uitstekend scorend met vriendelijkheid alsmede deskundigheid, het zadelmeetsysteem voor iedereen die pijnlijke billen,of andere problemen tijdens het fietsen heeft en de gratis haal- en brengservice bij aankoop fiets en/of beurten en reparaties.
 
De verkiezing is een echte consumentenkeus en het totale team van Biketotaal Kuiper in Bedum is hierom ook zeer blij en trots. Het toont een stukje waardering van onze klanten, aldus Dick Kuiper, eigenaar van Biketotaal Kuiper. We proberen altijd onze uiterste best te doen, en dit uit zich dan in het winnen van deze wedstrijd. Ons bedrijf bestaat al sinds 1905 en wij zijn al 105 jaar bezig in de markt. In de nabije toekomst willen we naar één locatie verhuizen,in Bedum op het nieuwe bedrijvenpark  nYe Klap aan de Verbindingsweg 9, nu de huidige Outletstore waar de winkeloppervlakte door nieuwbouw tot meer dan 1000 m2 wordt vergroot. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons assortiment en de werkplaats te vergroten en onze internetactiviteiten van www.fietsmarktplaats.nl uit te breiden . Er is daar prima parkeergelegenheid voorhanden en tevens kunnen wij onze klanten nog beter adviseren doordat ook alle personeel op één locatie aanwezig is. Ook in de toekomst zullen wij voor onze klanten onze uiterste best blijven doen, zodat misschien we de wedstrijd nog een keer kunnen winnen. We willen iedereen hartelijk bedanken die op ons gestemd hebben.

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM