Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumse onderneming online laten presenteren dankzij SEO
Gepubliceerd op woensdag 31 maart 2021

Bedumse onderneming online laten presenteren dankzij SEO

Beschikt u over een aannemersbedrijf, autobedrijf, fietsenwinkel, adviesbureau of detailhandel in Bedum en wilt u online aan de slag met uw product of dienst? Laat dit niet aan u voorbij gaan aangezien de samenleving, de volgende generatie en de technische ontwikkelingen hier steeds meer naar neigen. Via mond-op-mondreclame zult u al de nodige bekendheid vergaard hebben in Bedum of de regio hiervan. Via SEO slaat u de vleugels uit indien u online aan de slag gaat, zowel binnen als buiten de regio.

Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Indien u online wilt gaan ondernemen om uw doelgroep in Bedum nog beter te bereiken zult u online bekendheid moeten organiseren.

Het idee dat SEO tools nuttig zijn voor SEO is niets baanbrekends. De meeste marketeers weten dat kennis macht is en dat iemands SEO kennis slechts zo sterk is als de gegevens waarop deze zijn gebouwd.

Toegang hebben tot nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke SEO tools zal uw SEO strategie alleen maar sterker maken. U verkrijgt onschatbare inzichten in niet alleen hoe uw eigen site presteert, maar ook wat uw concurrenten in Bedum doen met hun SEO.

Creëren van een sterk backlink profiel met SEO
Een van de meest slimme manieren om uw online concurrenten in Bedum te bespioneren, is door SEO tools te gebruiken die het backlinkprofiel van de concurrent laten zien. Hieraan kunt u zien van welke websites hun backlinks afkomstig zijn, de autoriteit van deze sites, de ankerteksten en nog veel meer. Bent u een online ondernemer en verkoopt u producten of diensten in Bedum en wilt u weten hoe uw concurrent in de regio presteert? Ga dan hiermee aan de slag! Aan de hand van de concurrent zijn sterke positie kunt u uw onderneming zo inrichten dat u als online marktleider neergezet wordt binnen Bedum of in de regio.

Vervolgens kunt u een plan opstellen om met diezelfde websites via interne links vanaf uw website op deze populaire externe websites te komen om zo uw eigen website te promoten. U hoeft zelf het web niet af te speuren naar goeie domeinen. Met de Majestic SEO tool kunt u binnen enkele seconden een lijst met kansen genereren die uw online platform beter vindbaar maken en hoger plaatsen in de zoekresultaten in Google.

Ga aan de slag met Ahrefs
Ahrefs is een SEO tool die handigheidjes bevat voor het maken van links, doen van zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse, en vele andere aspecten. De meeste functies in Ahrefs zijn ontworpen voor online ondernemingen.

Ahrefs is een populaire SEO tool die mensen gebruiken om hogere Google rankings te verkrijgen.

Ahrefs wordt voornamelijk gebruikt om het linkprofiel, de keyword ranking en de SEO gezondheid van uw website te analyseren.
U kunt Ahrefs ook gebruiken om trefwoorden onderzoek uit te voeren voor Google, YouTube en Amazon. Veel mensen gebruiken Ahrefs om content te vinden die goed presteert.

  • U kunt pagina's vinden die linken naar uw concurrent… en mogelijk ook naar u.
  • U kunt dit linkprofiel gebruiken om een ​​idee te krijgen van WAAROM mensen naar deze site linken.
  • U kunt een lijst met pagina's genereren die naar u linken, maar die onlangs uw link hebben verwijderd.
  • Het biedt u gegevens over trefwoorden die wel of juist niet nuttig zijn.
  • Het verzamelt miljoenen stukjes Google data om te zien wie op welke zoekwoorden scoort.
  • Het is ontworpen om u content te tonen die veel social gedeeld wordt.

 

Partner bijdrage 

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter