Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Banenmarkt klassieke ‘win-win-win’ bij Abiant Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 31 januari 2017

Op zaterdag 4 februari organiseert Abiant Bedum tussen 9.30 en 12.00 uur een banenmarkt. Naast inschrijven tijdens deze banenmarkt, kunnen bezoekers aan de Industrieweg 43 ook kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant Bedum en de ruim 200 actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers. Bij Abiant zijn ook individuele opleidingstrajecten mogelijk en voor een aantal functies worden er  baangaranties geboden. Niet alleen Abiant Bedum, maar alle tien de Abiant-vestigingen doen zaterdagochtend mee aan deze ‘Abiant Banenmarkt’.

Banenmarkt klassieke ‘win-win-win’ bij Abiant Bedum

Win-win-win
Abiant Bedum bundelt en presenteert deze op 4 februari op overzichtelijke manier het veelzijdige vacatureaanbod én zijn actieve opdrachtgevers. Vestigingsmedewerkers spreken in korte tijd persoonlijk met heel veel beschikbare werkzoekenden. Voor werkzoekenden ontstaan er door deze gezamenlijke, groots georganiseerde banenmarkt waardevolle contacten binnen de Abiant-vestigingen en dus een grotere kans op passend werk bij een betrokken en betrouwbare werkgever. Abiant-opdrachtgevers krijgen door de banenmarkt een extra platform voor hun ingebrachte, meest actuele vacatures. Een klassieke win-win-win!
 
Inschrijfprocedure

De Abiant-banenmarkt wordt door middel van een uitgebreide mediacampagne onder de aandacht gebracht. Uiteraard organiseert Abiant Bedum deze banenmarkt in samenwerking met het UWV. Door al deze acties worden er zaterdag 4 februari diverse nieuwe inschrijvers aan de Ossenbroeken 16 verwacht. Vooraf inschrijven en deze inschrijving met cv persoonlijk tijdens de banenmarkt bespreken kan ook. Kijk dan alvast op www.abiant.nl/banenmarkt voor de inschrijfprocedure.

Banenmarkt klassieke ‘win-win-win’ bij Abiant Bedum

Over Abiant
Dagelijks werken er ruim 2000 Abianters voor opdrachtgevers in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, transport & logistiek, productie, industrie, afvalverwerking en de agrarische sector. Abiant is met de tien locaties in Groningen, Friesland en Drenthe bewust dichtbij uitzendkrachten, medewerkers en opdrachtgevers in de regio gevestigd. De sterke onderlinge samenwerking, aanwezige vakkennis en jarenlange praktijkervaring, resulteren bij Abiant in slagkracht, maatwerk en de best beschikbare matches. Voor uitzendkrachten én opdrachtgevers!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM