Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
BIG BAZAR gaat zich vestigen in BEDUM
Gepubliceerd op zaterdag 07 september 2019

BIG  BAZAR  gaat zicht vestigen in BEDUM

Enkele maanden staat de winkel waar OP=OP in was gevestigd leeg. Maar binnenkort zal BIG BAZAR beginnen met de inrichting van haar winkel.

Op hun website is het volgende te lezen:

BIG BAZAR onderdeel van Blokker holding. Blokker is ruim 120 jaar geleden opgericht door de familie Blokker. Die familie is altijd eigenaar geweest Van Blokker, Big Bazar en Marskramer, maar ze hadden niemand meer in de familielijn die het bedrijf kon overnemen. Daarom is er gezocht naar een nieuwe eigenaar. Die is nu gevonden. Michiel Witteveen is de nieuwe eigenaar, en hij kent de bedrijven van Blokker Holding goed. Hij heeft al eens voor Blokker gewerkt, en was de afgelopen jaar actief in het management van Blokker Holding, de moedermaatschappij van Big Bazar. Bovendien heeft hij aangegeven zich voor lange termijn aan Blokker Holding te binden, zodat we met elkaar kunnen werken aan een gezonde toekomst voor het bedrijf.

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. In 2007 begonnen met de eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België! Bij Big Bazar kun je zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving. Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgings-artikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade.

Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.

Op 2 oktober gaat de winkel in Bedum open!

 

Website: https://www.bigbazar.eu

 

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter