Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Atelier GOUMAN in Bedum gaat sluiten
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2019

Atelier GOUMAN in Bedum gaat sluiten

Deze dagen is bekend geworden dat er opnieuw een winkel gaat sluiten in Bedum. Atelier Jasper Gouman sluit na 19 jaar de deuren. Voorheen was er Juwelier van Ark gevestigd. Een lange traditie gaat hiermee uit Bedum verdwijnen.

In een persbericht schrijft Jasper Gouman dat hij sinds november 2018 een nieuw atelier in Zuidlaren heeft geopend.  "  Deze atelier is groter en heeft alle ruimte voor de benodigde apparatuur voor het samen ontwerpen , maken en vermaken van de meest persoonlijke sieraden. De reacties in Zuidlaren waren positief en ik heb al vele vertrouwde gezichten mogen ontmoeten. Echter , om ervoor te zorgen dat ik de tijd , aandacht en liefde voor mijn vak kan blijven uitvoeren , heb ik moeten besluiten de winkel in Bedum definitief te sluiten. Hierdoor kan ik mij volledig richten op de groei van het atelier in Zuidlaren. Ik heb met veel plezier 19 jaar in Bedum gewerkt. Het wordt nu tijd om samen met mijn gezin mijn passie en dromen te volgen."

Reparaties en bestellingen kunnen tot 12 augustus worden afgehandeld in Bedum. En vanaf 15 mei geeft Atelier Gouman 30 procent korting op bijna alles.

In korte tijd zijn of gaan winkels sluiten in Bedum. Zo is Bruna , Blokker , Copy Opmaat en KESH verdwenen. Binnenkort gaat de WOL winkel aan de Schoolstraat dicht en Op=OP zal één dezer dagen haar deuren sluiten doordat het hoofdkantoor failliet is verklaard, en naar het laat aanzien geen nieuwe partij is die deze keten wil overnemen. De ruimte van Bruna is opgevuld met een mooie winkel van Opticien Pearle en Bakkerij Koning.

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter