Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Administratie- en advieskantoor Woldendorp uit Bedum neemt kantoor Grootegast over
Gepubliceerd op dinsdag 18 februari 2020

Administratie- en advieskantoor Woldendorp uit Bedum neemt kantoor Grootegast over

Per 1 februari 2020 is Administratiekantoor van der Veen uit Grootegast overgenomen door Administratie- en advieskantoor Woldendorp BV uit Bedum.

Met deze overname zijn de voormalige klanten van Administratiekantoor van der Veen verzekerd van professionele begeleiding en advies op het gebied van hun administratie en bedrijfsvoering. Zij kunnen vanaf 1 februari gebruik maken van de expertise en ervaring die Woldendorp met haar 25 jaar ervaring ruimschoots in huis heeft.

De klanten van voormalig Administratiekantoor van der Veen kunnen voor het aanleveren van hun boekhouding gewoon gebruik blijven maken van de locatie in Grootegast. Deze blijft twee dagen in de week geopend. Ook voor potentiele nieuwe klanten van Woldendorp uit de regio West-Groningen en Friesland is de met deze overname gerealiseerde uitbreiding een positief bericht, omdat hierbij ook voor hen de afstand tot kantoor wordt verkleind. Uiteraard kunnen ook bestaande klanten van Woldendorp gebruikmaken van de aanlevermogelijkheid op deze nieuwe locatie.

Met de overname van Administratiekantoor van der Veen breidt Woldendorp haar werkgebied en clientèle verder uit en is het kantoor inmiddels een belangrijke speler op de markt in Noord Nederland. Ondernemers en particulieren kunnen bij Woldendorp tevens terecht voor fiscale en juridische vraagstukken.

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter