Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Administratie- & Belastingadviesburo Ritsema vestigt zich in Bedum
Gepubliceerd op maandag 25 november 2019

Administratie- & Belastingadviesburo Ritsema vestigt zich in Bedum

"We hebben het gebouw van Univé Bedum gekocht, " verteld een enthousiaste Wim Ritsema uit Thesinge. "Het werd nodig tijd dat we een betere onderkomen kunnen realiseren , waar we onze klanten goed kunnen ontvangen en onze medewerkers nog beter hun werk kunnen verrichten. We zijn er heel erg blij dat we deze belangrijke stap kunnen zetten. "Aldus Wim Ritsema.

Zoals bekend is de vestiging van Univé Bedum in september 2018 gefuseerd met Univé Groningen. Daardoor is er ruimte ontstaan in de vestiging Bedum. Wim Ritsema heeft het pand gekocht , waar ook nog een ruimte door Univé Groningen zal worden gehuurd. Bij administratie- & belastingburo Ritsema werken 4 personen.

Administratie- & Belastingadviesburo Ritsema vestigt zich in Bedum
Wim Ritsema 

Administratie- & Belastingadviesburo Ritsema Richt zich op:
Als ondernemer is het van essentieel belang dat de administratie van uw organisatie goed op orde is. Een goed georganiseerde administratie en kennis op het gebied van belasting bespaart u niet alleen geld, het levert geld op!
Wij nemen u alle zorg uit handen op het gebied van administratie en belastingzaken. Onze organisatie staat garant voor praktisch en professioneel advies. Of u nu een kleine of grote organisatie hebt, we zijn van alle markten thuis.

Belastingzaken
Voor ondernemers verzorgen wij de aangiften loonheffing, sociale verzekeringen, omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast verzorgen wij bezwaar- en beroepsschriften en aanvragen voor (overheids) subsidies.
Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting en de voorlopige teruggave.
Wij adviseren bij schenken en erven en verzorgen de aangifte van schenkings- en successierechten. Daarnaast verzorgen wij bezwaar- en beroepsschriften.
Wij zijn steeds op de hoogte van de actuele wet en regelgeving door een brede fiscale ervaring en permanente her- en bijscholing.

Administratie
Wij verzorgen uw financiële administraties, salarisadministraties, tussentijdse rapportages en jaarrekeningen.
Daarnaast bieden wij ondernemers in het mkb en beoefenaars van vrije beroepen een klankbord voor alle vragen op het gebied van bedrijfsstructuur en rechtsvorm, personeelsbeleid, bedrijfsontwikkeling en financiële en fiscale planning.
Startende ondernemers kunnen bij ons rekenen op vakkundige begeleiding en advies.

Website: wimritsema.nl  

 

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter