Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Abiant Banenmarkt op tien locaties in Noord-Nederland
Gepubliceerd op maandag 08 februari 2016

Abiant Banenmarkt op tien locaties in Noord-Nederland

Op zaterdag 13 februari a.s. organiseert Abiant Uitzendgroep de ‘Abiant Banenmarkt’. Naast Abiant Bedum, zijn alle overige negen Abiant-vestigingen deze zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur speciaal geopend voor werkzoekenden en geïnteresseerden. Bezoekers kunnen zich tijdens de banenmarkt meteen inschrijven, waarbij ze kennismaken met de medewerkers en werkwijze van de vestiging Bedum, maar vooral met de vele actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers.

Samenwerking
Dagelijks werken er ruim 2000 Abianters voor opdrachtgevers in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, transport & logistiek, productie, industrie, afvalverwerking en de agrarische sector. Abiant is met de tien locaties in Groningen, Friesland en Drenthe dichtbij uitzendkrachten, medewerkers en opdrachtgevers in de regio gevestigd. De sterke samenwerking tussen omliggende vestigingen en de aanwezige vakkennis en jarenlange praktijkervaring, resulteren bij Abiant in slagkracht, maatwerk en de best beschikbare matches. Voor uitzendkrachten én opdrachtgevers!

Voor nieuwe inschrijvers ontstaan er door deze gezamenlijke, groots georganiseerde banenmarkt, nog meer kansen op passend werk bij een betrokken en betrouwbare werkgever.

Campagne, lokale initiatieven en samenwerking UWV
De Abiant-banenmarkt wordt door een uitgebreide mediacampagne onder de aandacht gebracht. De campagne wordt daarnaast door diverse initiatieven vanuit de vestigingen ondersteund en uiteraard organiseert Abiant deze banenmarkt in samenwerking met het UWV en sociale diensten. Door al deze acties worden er zaterdag 13 februari enkele honderden bezoekers en nieuwe inschrijvers verwacht. Abiant Bedum is gevestigd aan de Industrieweg 43.

Zie ook: www.abiant.nl  

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM