Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
AVIA Weghorst uit Enschede neemt 33 tankstations over van ODN uit Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2016

AVIA Weghorst uit Enschede neemt 33 tankstations over van ODN uit Bedum

AVIA Weghorst uit Enschede neemt 33 tankstations over van brandstoffen-leverancier Olie Distributie Noord (ODN) uit Bedum. De samenwerking tussen beide bedrijven sluit aan bij de groeiambities van AVIA Weghorst en de behoefte aan een eenduidig beeldmerk van ODN.

 "Wij willen onze klant het beste netwerk bieden", zegt Niek Weghorst, commercieel directeur van AVIA Weghorst. "We zijn steeds sterker vertegenwoordigd in Overijssel, Gelderland en Drenthe."


Op zoek naar beeldmerk
ODN heeft 33 tankstations in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. "Deze locaties hebben een divers beeldmerk, de één heeft Total op de luifel, de ander Q8 en weer een ander ODN", zegt Wout Neutel, technisch directeur van ODN. "We zijn al langer op zoek naar een eenduidige uitstraling en met AVIA Weghorst wordt dit nu gerealiseerd." De locaties zullen stap voor stap worden omgekleurd in de Avia uitstraling.

AVIA Weghorst zal de 33 locaties vanaf 1 juli gaan exploiteren. De overname zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid. De Coöperatie AVIA Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 320 tankstations. Eén van deze ondernemingen is AVIA Weghorst.

ODN levert brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven in de agrarische sector, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepvaart, aannemerij en industrie. Tevens is ODN erkend installateur voor bovengrondse brandstoftanks.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM