Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
25 jaar Antiquariaat BLADZIJ 20 in Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 27 oktober 2020

Met veel plezier is Bladzij 20 ,een antiquariaat in Bedum gevestigd . 25 jaar geleden zijn ze begonnen in de winkel aan de Molenweg . Langzaamaan zeer uitgebreid in hun antiquariaat van boeken. Een geweldig groot assortiment.

De eigenaren Tiemen en Alma de Jonge werken er elke dag met veel plezier aan. Naast de winkel is Bladzij 20 ook te vinden op markten , zoals in Groningen , maar ook op de grote boekenmarkt in Deventer.

De winkel is gespecialiseerd in boeken over Groningen, ook wel Groningana genoemd. Boeken over de aangrenzende provincies, Drenthe en Friesland, zijn elk ook met een complete kast aanwezig. Verder heeft Bladzij 20 een algemeen assortiment waaronder geschiedenis, kunst en natuur. Ook zijn er meters gevuld met fictie zoals literatuur, thrillers en kinderboeken.

 25 jaar Antiquariaat BLADZIJ 20 in Bedum

Vanaf nu is de nieuwe website , geheel door hun dochter ontworpen , online gegaan. Daarmee is een grote wens voor Tiemen en Alma in vervulling gegaan!  www.bladzij20.nl   Vrijwel alle boeken uit de winkel staan ook op deze website. De openingstijden van de winkel zijn beperkt, maar aangezien wij bij de winkel wonen is het doorgaans goed mogelijk om ons ook buiten de openingstijden te bezoeken. Het is wel aan te bevelen om hiervoor eerst even een afspraak te maken .

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter