Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Werkgroep VoorElkaar vernieuwd: frisse start 2019
Gepubliceerd op zondag 13 januari 2019

Werkgroep VoorElkaar vernieuwd -  frisse start 2019

VoorElkaar in Zuidwolde gaat in 2019 energiek van start.  De werkgroep bestaat voor de helft uit nieuwe vrijwilligers met leuke plannen voor de middagen in de dorpshuiskamer.

Op het programma staan o.a. een stekjesruilbeurs, een informatieve middag over biologisch boeren en een repaircafé. Nieuwe activiteiten zijn een wandelochtend op  woensdag 17 april en het opruimen van het zwerfafval langs het Boterdiep op de landelijke opschoondag, zaterdag 23 maart.

Op vrijdag 18 januari start het nieuwe seizoen met een nieuwjaarsvisite waarbij alle vrijwilligers van VoorElkaar welkom zijn onder het motto ‘Bekend maakt bemind’.

Noteer verder alvast stoelyoga in de agenda op 1 februari.  Een gediplomeerd docent, Thelma Kellner geeft een proefles die voor iedereen toegankelijk is. Er zijn voldoende stoelen in De Kern om op te zitten en mee te doen!  Het belang van lichamelijk fit blijven willen we met deze activiteit benadrukken.

VoorElkaar Burenhulp Zuidwolde is er om dorpsgenoten met elkaar in contact te brengen. Een hulpvrager wordt via de mail supersnel gekoppeld aan iemand, die zich heeft opgegeven om hulp te bieden. Zo was het dagelijks uitlaten van de hond van een ernstig zieke direct geregeld na een vraag van de wijkverpleegkundige hierover. Een prachtig voorbeeld van hoe kleine dingen een grote betekenis kunnen hebben. VoorElkaar is een eigentijdse vorm van burenhulp, de marktplaats voor hulpvraag en hulpaanbod in Zuidwolde.

VoorElkaar Burenhulp Zuidwolde
T. 06-81957647
E. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Dorpshuiskamer 1e en 3e vrijdag van 15 – 17 uur

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM