Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
WereldWinkelNieuws! - januari 2020
Gepubliceerd op maandag 13 januari 2020

De vrijwilligers van Wizzelwaark Bedum wensen iedereen een heel goed en gezond 2020 toe! Dank voor jullie bijdragen aan de eerlijke wereldhandel in het afgelopen jaar. Een nieuw jaar, een nieuw begin! Wat is jouw goede voornemen voor 2020? Of doe je daar niet aan? De vrijwilligers van Wereldwinkel Wizzelwaark wel! Wij zijn voornemens er opnieuw een heel goed, succesvol en eerlijk jaar van te maken, zodat onze medemensen in derdewereldlanden wederom een goede prijs krijgen voor hun producten en zij hun levensstandaard kunnen verbeteren. Dat voornemen kunnen we alleen met jouw hulp ten uitvoer brengen, dus aan jou de vraag: doe je weer met ons mee? Je bent van harte welkom in onze winkel Wizzelwaark aan de Grotestraat in Bedum!

Wat brengt Wizzelwaark in 2020?
We gaan regelmatig een stukje schrijven voor Bedumer.nl om je op de hoogte te brengen van onze acties en activiteiten. Het komend jaar informeren wij je over lokale producten, het land van herkomst en de projecten die daar door eerlijke handel worden gesteund. Zo krijg je inzicht in de besteding van je geld door jouw aankoop in onze winkel. Verder zullen er weer speciale maandacties gehouden worden en we zullen aanwezig zijn bij speciale markten en festiviteiten in Bedum en omstreken.

Vriend van de Wereldwinkel
Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt.

Vrijwilligers gevraagd!
Om Wizzelwaark draaiende te kunnen houden hebben we vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers, twee nieuwe bestuursleden en iemand die het leuk vindt om de Facebookpagina voor Wizzelwaark bij te houden. Dus heb je tijd en energie en kun je een specifieke bijdrage leveren, meld je dan aan in de winkel!

WereldWinkelNieuws! - januari 2020
keramiekschaal

Maandactie januari 2020
Deze maand zijn alle keramiekschalen in de aanbieding! Denk aan onze prachtige collectie Tunesische schalen en stijlvolle Indonesische Wisnu mozaïekschalen. Iedere klant krijgt 10% korting op de aankoop van een schaal! Ben je Vriend van Wizzelwaark, dan krijg je maar liefst 20% korting op de prijs van de schaal! Wie kun jij binnenkort verrassen met zo’n prachtig cadeau?

We zien je graag in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!
Website:  www.wereldwinkelbedum.nl.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter