Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Waardering gemeente Het Hogeland voor vrijwilligers het Hogeland
Gepubliceerd op maandag 02 november 2020

Image

Vrijwilligers in de gemeente Het Hogeland kunnen een attentie tegemoet zien. De attentie is een blijk van waardering van de gemeente voor het werk van de duizenden vrijwilligers in Het Hogeland. Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen zich voor de attentie aanmelden.

Vorig jaar organiseerde de gemeente, in samenwerking met het steunpunt voor vrijwilligers en stichting Werk op Maat, een speciale vrijwilligersdag op het landgoed Verhildersum in Leens. Van de dag is dit jaar afgezien in verband met de coronamaatregelen.

Gemeente, het steunpunt en Werk op Maat hebben er dit jaar voor gekozen de waardering op een andere manier vorm te geven. Hogelandsters die vrijwilligerswerk verrichten, krijgen de attentie rond 7 december, de nationale Dag van de Vrijwillige Inzet.

Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen zich aanmelden via: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , via Werk op Maat: 0595 – 433245 of via het steunpunt vrijwilligerswerk: 06 8359 7072. Daarbij moet het aantal vrijwilligers worden aangegeven. Aanmelden kan tot 27 november.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter