Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Voormalige Kleuterschool "Kleuterkoepel" verhuurd aan 's Heerenloo Opmaat
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2017

Voormalige Kleuterschool

Met ingang van 1 augustus is voormalige Kleuterschool de 'Kleuterkoepel' aan Lijnbaan 1 in Bedum verhuurd aan 's Heerenloo Opmaat.

Na sluiting van de kleuterschool heeft het jarenlang leeg gestaan. Wel met bewoning van een antikraak organisatie. het was de bedoeling om de kleuterschool te slopen in verband met de mogelijke aanleg van een weg naar een vernieuwd groot winkel-centrum. Deze plannen zijn in de ijskast beland , waardoor het gebouw er nog steeds staat.

Voormalige Kleuterschool

Nu dan met een mooie invulling vanuit 's Heerenloo Opmaat voor onderwijs aan kinderen in combinatie met een behandeling. En die geen passende plek hebben binnen het basisonderwijs. 's Heerenloo Opmaat deed het al, maar dan vanuit een tijdelijke locatie.

De organisatie is erg blij met deze nieuwe plek waar de kinderen zich in een mooie, veilige omgeving verder kunnen ontwikkelen. Een prachtige locatie met veel ruimte, een mooi schoolplein en de mogelijkheid om verder uit te breiden.

s"Heerenloo Opmaat doet nog wel een oproep :  heb je thuis nog (buiten)speelgoed, boeken, spelletjes die ook een nieuwe plek kunnen hebben? Dan houdt men zich aanbevolen. U kunt de spullen afleveren aan Fazant 15 te Bedum.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM