Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
VoorElkaar, burenhulp Zuidwolde bestaat één jaar!
Gepubliceerd op dinsdag 30 januari 2018

VoorElkaar, burenhulp Zuidwolde bestaat één jaar!

Deze week precies een jaar geleden ging VoorElkaar, Burenhulp Zuidwolde van start.  In een jaar tijd heeft VoorElkaar bestaansrecht veroverd binnen de dorpssamenleving van Zuidwolde.  De hulpvragers, hulpbieders en bezoekers van de dorpshuiskamer zijn unaniem enthousiast over dit initiatief, waarmee de verbinding in het dorp verstevigd wordt.

Op vrijdag 2 februari is er een proefles stoelyoga in de dorpshuiskamer.  Deze is van 15.30 – 16.30 uur en iedereen is welkom om mee te doen.  Opgeven van te voren is niet nodig, wel op tijd aanwezig zijn! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Stoelyoga is voor diegene die moeite hebben met yoga op de mat, of die moeite hebben om vanuit liggende positie op te staan.  De houdingen op de stoel en rond de stoel zijn hiervoor een uitkomst.

Stoelyoga verbetert lichaamshouding en lichaamsbewustzijn, de flexibiliteit van het lichaam, het versterkt de spieren, het vermindert pijnbeleving en stress, het verbetert concentratie en mentale helderheid en het biedt de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en sociale contacten te onderhouden.

Nieuw: volg VoorElkaar op Facebook.com/burenhulpzuidwolde .

Nieuw is ook de website van DorpshuisZuidwolde , waar meer informatie te vinden is over VoorElkaar.

VoorElkaar is te vinden in de ‘dorpshuiskamer’ en is iedere 1e en 3e vrijdag van de maand open, daar waar de vlag uithangt.  Meestal is dat bij De Kern, soms bij ’t Anker. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten voor de gezelligheid, maar ook om een vraag of probleem te bespreken.  Samen zoeken we naar een oplossing.
 
Let op!  De openingstijd van de dorpshuiskamer is veranderd.  De tijd is nu van 15.00 – 17.00 uur om aan te kunnen sluiten op de opening van de uitdeelpost van medicijnen in De Kern.  In schoolvakanties zijn wij niet geopend.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM