Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Volkstuinvereniging Toentjederij aan De Vlijt
Gepubliceerd op woensdag 10 maart 2021

Volkstuinvereniging Toentjederij aan De Vlijt

Over enkele weken zullen de activiteiten van onze volkstuinvereniging aan De Vlijt weer in volle hevigheid losbarsten. De "winterslaap" is achter de rug en het "luie zweet" gaat er bij velen weer uit.

Veel enthousiaste leden zullen weer druk in de weer zijn om het zaai- en pootgoed weer aan de aarde toe te vertrouwen en ervaren het werk op de tuin als een leuke en zinvolle ontspanning. Naast de praktische kant van het tuinieren mag ook het sociaal aspect niet worden vergeten. Het zijn allemaal mensen met dezelfde hobby waarbij niet wordt gevraagd wie of wat je bent dan wel wat je voor de kost doet of reeds gepensioneerd bent. Het enigste waar je op kunt worden "afgerekend" is de kwaliteit en kwantiteit van de producten die je van de tuin afhaalt.

Wil je ook bij onze doelgroep horen? Het kan nog, maar dan moet je niet te lang meer wachten om het maximale van en uit jouw tuin te halen. Denk je onvoldoende (tuin)kennis te hebben? Geen probleem!! Iedere tuinierder is bereid je van de nodige informatie te voorzien, dan wel ervaringen te delen.

Ben je enthousiast geworden en wil je nog een tuin huren? Eén telefoontje (050-3013352) of een mailberichtje ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) naar de secretaris en je kunt een afspraak maken voor nadere informatie. Wij wachten graag op jouw reactie.

Volkstuinvereniging Toentjederij aan De Vlijt 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter