Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Verschil tussen opvoeden vroeger en nu?
Gepubliceerd op donderdag 10 september 2015

‘Het grote verschil tussen opvoeden van vroeger en nu is het enorme aanbod van media. Nu en toen is de opvoeder een stakker die in het duister tast’. Met deze inzending wint Carlo Scholte de prijsvraag die het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noord-Groningen organiseerde tijdens de Zorg voor elkaar markt op 30 mei in Bedum.

Gevraagd werd naar het grootste verschil tussen opvoeden vroeger en nu. Uit handen van Sarah van der Zwaag, coördinator van het CJG Bedum ontving Carlo bioscoopbonnen voor het hele gezin.

Verschil tussen opvoeden vroeger en nu?

Iedere ouder tast weleens in het duister

“Herkenbaar is het winnende antwoord”, aldus Sarah van der Zwaag. “Wij merken dat veel ouders zo nu en dan tobben met vragen over de opvoeding.  Uit onderzoek blijkt dat alle ouders wel eens onzeker zijn over de opvoeding van hun kind, vooral in overgangsperiodes in de ontwikkeling, bijvoorbeeld van peuter naar kleuter of van tiener naar adolescent. Wij zijn er als CJG voor antwoorden op kleine en grote vragen.  Soms zijn kleine tips al voldoende oplossing. Maar ook ouders die tobben met grotere vraagstukken zijn bij ons van harte welkom. Meer informatie over het CJG vindt u op www.cjgnoordgroningen.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM