Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Verkiezingsprogramma CDA het Hogeland: RUIMTE aan de samenleving
Gepubliceerd op maandag 25 juni 2018

Verkiezingsprogramma CDA het Hogeland - RUIMTE aan de samenleving

De keuzes van CDA Het Hogeland voor de nieuwe gemeente zijn verwoord in het verkiezingsprogramma dat onlangs is vastgesteld, waar de leden actief zijn betrokken bij de totstandkoming van het programma.

Ruimte voor de eigenheid van Het Hogeland, ruimte voor een sterke samenleving, duurzaamheid en zorg dichtbij zijn belangrijke thema`s. Zo wil het CDA bijvoorbeeld de voorzieningen in de dorpen in stand houden waar dat kan en scholen en peuterspeelzalen behouden voor de dorpen zolang de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Kunst en Cultuur is een uiting van leefbaarheid; verbindingen tussen mensen ontstaan door samen activiteiten te ontplooien. Het CDA wil muziekscholen en bibliotheken van harte ondersteunen.

Er moet ruimte zijn voor het MKB; werk en werkgelegenheid is van groot belang voor onze regio. Ook  heeft het CDA oog voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg en mantelzorgers verdienen extra aandacht.

Het verkiezingsprogramma is voor iedereen te lezen op de website www.cdahethogeland.nl , daar zijn ook de thema`s onder aparte links na te lezen.

Voor de afzonderlijke dorpen komen nog aparte speerpunten en actiepunten waar CDA Het Hogeland na de zomer mee On Tour gaat.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM