Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Veel rotzooi na branden op Versplein in Bedum
Gepubliceerd op vrijdag 02 januari 2015

Vuurwerk mocht dit jaar op oudejaarsdag vanaf 18:00 uur afgestoken worden. Velen hielden zich niet aan de regels. De hele dag werd er volop geknald in Bedum, dit tot ergernis van vele Bedumers. Aan het begin van oudejaarsavond werd de kledingwinkel One Way in de Grotestraat getroffen door een zware vuurwerkbom. Het gevolg een kapotte ruit. De dader is onbekend.

Veel rotzooi na branden op Versplein in Bedum

Veel rotzooi na branden op Versplein in Bedum

Op het parkeerterrein van Versplein ging er op Oudejaarsavond een afvalbult in vlammen op. En niet alleen kerstbomen of ander houtmateriaal, maar te zien aan de restanten van nieuwjaarsmorgen ook matrassen. Daarbij lag het parkeerterrein bezaaid met kapotte bier- en drankflessen.

Veel rotzooi na branden op Versplein in Bedum

Veel rotzooi na branden op Versplein in Bedum

Er werd dit jaar veel siervuurwerk afgestoken in Bedum. Dit leverde een mooi schouwspel op. Veel mensen waren op straat om te genieten van alle vuurwerk en elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen.

Helaas werd het feest voor velen letterlijk en figuurlijk verknald doordat er ook zwaar illegaal vuurwerk werd afgestoken. Harde knallen die de ramen van gebouwen deden trillen. De knallen waren zo hard dat je gevaar liep om je trommelvliezen te scheuren. Het afsteken van zwaar vuurwerk lijkt, gezien de hoeveelheid klachten, elk jaar toe te nemen.

 

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM