Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
VVD: zelf bepalen waar geld naar toe gaat
Gepubliceerd op maandag 01 oktober 2018

De VVD vindt dat inwoners van Het Hogeland zelf moeten bepalen waar in de toekomst de vele compensatiemiljoenen naar toe gaat.

VVD - zelf bepalen waar geld naar toe gaat

VVD-lijsttrekker Stefan van Keijzerswaard is daarover in gesprek geweest met Minister Wiebes: “Nu bepalen de zittende politici wat er met dat geld gebeurt. Dat vinden wij fundamenteel onjuist. Laat mensen hier zelf over beschikken. Het is HUN ellende, dus ook HUN geld…”
 
De VVD vindt, dat er teveel OVER gedupeerden wordt gepraat en te weinig MET gedupeerden: “Geef mensen de vrijheid om zelf te bepalen wat ze met die vele miljoenen gaan doen. Dat kan de oprichting van een coöperatie zijn, of de bouw van een gemeenschappelijke voorziening. Of een initiatief ter verduurzaming van de regio. Of, uiteraard, de verduurzaming van hun eigen huis, straat of omgeving. Maar laat ze hoe dan ook zelf beslissen.”
 
Stefan van Keijzerswaard wil voorkomen dat het opnieuw politici zijn die uitmaken hoe het geld verdeeld moet gaan worden: “De compensatiegelden zijn bedoeld om de economie en de leefbaarheid in ons gebied te vergroten. Leefbaarheid wordt bepaald door mensen. Inwoners moeten zelf de vrijheid krijgen om over de uitgave van dit geld te beslissen. We moeten voorkomen dat wij als politici gaan bepalen waar dat geld naar toe gaat.”

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM