Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitslag Foto wedstrijd van de VVV Bedum 3de kwartaal 2017
Gepubliceerd op vrijdag 10 november 2017

THEMA van het 3de kwartaal 2017 was “ HEERLIJK FRUIT aan boom en struik ! ”

De VVV Bedum, VVV Bedum - de POORT naar Noord-Groningen heeft weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de opdracht “ Heerlijk fruit aan boom en struik ” waren weer een aantal foto's ingestuurd.
De jury,  onder leiding van professionele fotograaf Peter Russchen had weer de taak om uit de inzendingen de mooiste foto’s uit te kiezen. Als winnaar van het 3de kwartaal is geworden Siena de Haan uit Bedum.

Uitslag Foto wedstrijd van de VVV Bedum 3de kwartaal 2017 

De jury gaf als haar mening weer :

De jury vind dit een bijzondere foto omdat deze foto het beste het thema "heerlijk fruit aan boom en struik" verbeeldt.  De compositie in combinatie met de Walfriduskerk is verrassend !

Door de reacties op deze fotowedstrijd is besloten om elk kwartaal een fotowedstrijd uit te schrijven. De foto's kunnen dan per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een stimulans om mee te doen. Per deelnemer kan men 2 foto's insturen.  Dat kan via  email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Met naam en adres.  De deelnemers leveren een bijdrage van  3  euro  als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum.  Ben je reeds  VVV - Bedum -donateur of wil je donateur worden  voor 5 euro per jaar,  dan betaal je 2 euro als inschrijving.  Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 .  Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal de foto's beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! De winnaar ontvangt  een VVV bon!      
                                  
De  inzendtermijn voor het vierde kwartaal is tot zaterdag 30 december 2017 . Tot dan kan men een foto inleveren , met als thema : Feestelijke dagen tot eind 2017  (Sint Maarten - Sinterklaas - Dickens wandeling - Kerst)  !

VVV Bedum , de POORT naar Noord Groningen hoopt  weer op veel inzendingen!
De winnaar ontvangt  een VVV bon!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM