Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitnodiging presentatie van het Actieplan 2016-2026 Onderdendendam ZOO!!
Gepubliceerd op maandag 04 juli 2016

Bij deze heb ik namens de Adviesgroep ZOO!! jullie de eer uit te nodigen aanwezig te zijn bij de presentatie van het Actieplan 2016-2026 Onderdendendam ZOO!! op woensdag 6 juli om 20u00 in het Dorpshuis Zijlvesterhoek , Achterweg 1 Onderdendam.

Het Actieplan 2016-2026 is opgesteld als antwoord op de aardbevingsproblematiek die de toekomst van het dorp Onderdendam bedreigt . Een aantal Onderdendamsters , verenigd in de Adviesgroep ZOO!! met hulp van een aantal deskundigen werkte bijna drie jaar aan het plan.Wat niet zo bekend is: het dorp Onderdendam is binnen het Gronings aardbevingsgebied het dorp met het hoogste door de NAM erkende schadeniveau. 65% van alle panden binnen de dorpsgrenzen van Onderdendam en de boerderijen in het buitengebied, heeft schade.Daarnaast telt Onderdendam (540 inwoners) verhoudingsgewijs meer rijksmonumenten binnen de dorpsgrenzen dan Amsterdam.Om een indruk te geven van de zware opgave waarvoor bewoners en overheden de komende tijd zich zichgesteld zien.

De presentatie aan de Nationale Coordinator Groningen, de Gemeente Bedum, de Gedeputeerden van de provincie maar bovenal de eigen inwoners heeft plaats om 20u00 in Dorpshuis Zijlversterhoek , Achterweg 1 te Onderdendam.

Uitnodiging presentatie van het Actieplan 2016-2026 Onderdendendam ZOO!! 

Foto van het Waterschapshuis uit 1625. Een van de 29 Rijksmonumenten in het voornaam ogende dorp aan vier kanalen, ooit het belangrijkste bestuurs-, rechts- en handelscentrum van Noord Groningen.
Ik heet jullie gaarne welkom vanaf 19u30 in het dorpshuis.

Namens de Adviesgroep Onderdendam ZOO!!, Kees Willemen
Voor nadere vragen en andere informatie:
Kees Willemen ( 050-3049464/ 06-18849215 E-mail : Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken )

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM