Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Tweede Waarderingsroos uitgereikt aan Team Bedumer Winterloop
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2017

De tweede Waarderingsroos voor vrijwilligersgroepen (periode november-december 2017) is toegekend aan het Team van de Bedumer Winterloop. Dinsdag jl. overhandigt wethouder Menne van Dijk de roos namens de gemeente Bedum aan Klaes Hoekstra, voorzitter van het achtkoppige Team dat deze jaarlijkse activiteit organiseert, in 2018 voor de achtste maal. De opbrengst komt volledig ten goede aan de kankerbestrijding.

Tweede Waarderingsroos uitgereikt aan Team Bedumer Winterloop
Wethouder Menne van Dijk (rechts op de foto) reikt de Waarderingsroos uit,
van links naar rechts: Chris Slager, Wiebo Boer, Klaes Hoekstra, Bert Smit, Karen
Poelstra, Olaf Kessels, Jan Kuiper en Gerieke Wiersum.

BELANGELOZE INZET
Wethouder van Dijk prijst het Team om het vermogen zo’n grootse activiteit als de Winterloop in een dorp als Bedum te organiseren, met een belangeloze inzet voor een belangrijk doel. 
Klaes Hoekstra dankt de gemeente voor de ontvangen waardering en memoreert dat dit mogelijk is door het relatief grote aantal vrijwilligers dat Bedum kent én door een gedreven Team dat zich volledig inzet voor de goede zaak. 
Voor wie het gemist heeft: deelnemers en vrijwilligers zorgen met de Winterloop voor een geweldige opbrengst voor de kankerbestrijding (UMCG kanker research fonds), in 2017 ruim 101.000 euro! (N.B.: in het eerste jaar is de opbrengst 13.000,-).

3 FEBRUARI 2018
Voor 3 februari a.s. staat de achtste editie op het programma, met dit maal ook een ”stiletto run” oftewel: lopen op naaldhakken. Naar verluidt is burgemeester Erica van Lente dan van de partij - met hopelijk nog heel veel concurrentes. Colourful Bedum doet ook weer mee, er is een benefit diner, een pubquiz – te veel om op te noemen: meer informatie vindt u op http://www.bedumerwinterloop.nl/.    

WIE VERDIENT VOLGENS U EXTRA WAARDERING?
De Waarderingsroos wordt elke twee maanden uitgereikt. Ieder kan een vrijwilligersgroep aanmelden, voor de komende periode tot en met 31 januari 2018. Aanmelden kan via een formulier in de Bibliotheek. In februari wordt bekend gemaakt wie de derde Waarderingsroos ontvangt! Doe mee!!

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM