Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Succesvol najaarsconcert Brassband Heman in Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 14 november 2017

Succesvol najaarsconcert Brassband Heman in Bedum op zaterdag 4 november

Bedum – Op zaterdag 4 november organiseerde Brassband Heman het Najaarsconcert, samen met Fanfare Oranje uit Roden en ukelele-ensemble Mannen Met Kleintjes in de Maranathakerk in Bedum. Om 20:00 startten de Hemanieten met de mars Kingdom of God en vervolgden met het prachtige gedragen Hine e Hine van Peter Graham. Hierna was het podium voor de leden van Fanfare Oranje.

Zij openden met de mars Lex Paciferat en vervolgden het programma met Ammerland. Deze korte muzikale reis geeft een indruk van het prachtige Duitse landschap rond het Zwischenahner Meer. De fanfare vervolgde het programma met Diogenes en Pirates of the Caribbean. Ze sloten af met het jazzy werk Agua de Beber. Hierna stelde het ukelele-ensemble Mannen met Kleintjes zich op.

Zij begonnen hun optreden met het bekende Hakuna Matata. Daarna vertolkten zij op prachtige wijze “Laat me” van Ramses Shaffy. Ook “Radar Love” van Golden Earring en “California Dreaming” van The Mama’s and the Papa’s passeerden de revu. Na de pauze vervolgden zij hun programma dat met veel enthousiasme werd gebracht. Hierna nam brassband Heman weer plaats op het podium. Zij vervolgden hun programma met filmmuziek, waaronder muziek uit Dances with Wolves, Crimson Tide, Gabriela´s Song, Robin Hood en James Bond. Het publiek was enthousiast en gaf een daverend applaus.
Na de nodige bedankjes was het tijd voor de toegift “76 Trombones”, met in de hoofdrol tien trombonisten. Deze trombonisten hadden ‘s middags een workshop gevolgd onder leiding van Wilbert Zwier. Ook hebben ze het stuk 76 Trombones ingestudeerd, dat zij aan het einde van de avond samen met Brassband Heman en Fanfare Oranje ten gehore brachten. Het was een uitdaging om een fanfare en brassband op het podium te krijgen, maar gelukkig paste het precies. En zo eindigde het succesvolle concert op spetterende wijze.

Na de vele positieve reacties die we hebben gekregen op dit concert kunnen we terugkijken op een fantastische avond.

Foto: Niesje Weening 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM